MFC-J870DW

NewSoft CD Labeler installeren op een Macintosh.

(OS X 10.8 en hoger)
NewSoft CD Labeler kan hier worden gedownload: http://nj.newsoft.com.tw/download/brother/CDLabeler_2/cdlabeler.html.

Volg de aanwijzingen op het scherm.

1. Plaats de cd-rom van Brother.

2. Dubbelklik op het pictogram MFL_PRO Suite om de inhoud van de cd weer te geven.

afbeelding

3. Dubbelklik op Brother Support.

afbeelding
    (Schermindeling kan per model en besturingssysteem variëren)
  4. Wanneer de Brother-ondersteuningspagina wordt weergegeven, klikt u op het pictogram naast NewSoft CD Labeler.

afbeelding

5. Na het downloaden wordt de licentieovereenkomst voor eindgebruikers weergegeven. U moet eerst akkoord gaan met de overeenkomst. Pas daarna kunt u doorgaan met de installatie.

afbeelding

6. U begint de installatie door te klikken op NewSoft CD Labeler en sleep dit naar Programma's.

afbeelding

7. De installatie wordt nu volledig uitgevoerd. U start het programma door te klikken op Ga => Programma's en vervolgens te dubbelklikken op het pictogram NewSoft CD Labeler.
    afbeelding

Verwante modellen

DCP-J925DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW