DCP-J925DW

NewSoft CD Labeler installeren op een Windows.

Met NewSoft CD Labeler kunt u uw favoriete foto's of een verscheidenheid van sjablonen afdrukken op een CD, DVD of Blu-ray Disc™ die daarvoor geschikt is.

1. Plaats de Brother CD. Selecteer de taal wanneer de CD wordt uitgevoerd.

image

(Schermindeling varieert per model en besturingssysteem.)

2. Klik op Extra toepassingen.

image

3. Klik op NewSoft CD Labeler.

image

4. Het installatievenster verschijnt. Klik op Volgende.

image

5. Het venster met de Licentieovereenkomst verschijnt. Klik op I accept the terms of the licence agreement en klik vervolgens op Volgende om door te gaan.

image

6. Het standaard (installatie) pad wordt getoond. Klik op Volgende.

image

7. De standaardnaam van de doelmap wordt nu getoond. Als u wilt kunt u dit aanpassen, maar het wordt aanbevolen om de standaardnaam te behouden. Klik op Volgende om verder te gaan.

image

8. De installatie zal doorgaan. Zodra deze is voltooid, ziet u een scherm met InstallShield Wizard Complete. Klik op Voltooien. De installatie is nu voltooid.

image

Klik op het pictogram image om de applicatie uit te voeren of u klikt op Start => (Alle) Programma's => NewSoft CD Labeler.

Verwante modellen

DCP-J925DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW