MFC-J6710DW

De kwaliteit wijzigen van de faxen die ik verzend.

U kunt de kwaliteit van de faxen die u verzendt aanpassen met de instelling Faxresolutie.

U kunt de volgende instellingen kiezen:

Zwart-wit
Standaard Geschikt voor de meeste soorten documenten.
Fijn Geschikt voor kleine lettertjes. Het verzenden gaat iets langzamer dan met Standaard.
Superfijn Geschikt voor kleine lettertjes of grafisch materiaal. Het verzenden gaat langzamer dan met Fijn.
Foto Voor documenten met diverse grijstinten of voor foto's.
Foto is het langzaamst.

Kleur
Standaard Geschikt voor de meeste soorten documenten.
Fijn Voor foto's.
Het verzenden gaat langzamer dan met Standaard.

Als u Superfijn of Foto selecteert als resolutie en vervolgens een fax verzendt met de knop Kleur Start, dan wordt die fax verzonden met de instelling Fijn.

• Als u de faxresolutie wilt aanpassen voor alleen de volgende fax, klik dan hier.

• Als u de standaardinstelling voor de faxresolutie wilt aanpassen, klik dan hier.

Faxresolutie aanpassen voor alleen de volgende fax

Voer deze stappen uit als u de faxresolutie alleen voor de volgende fax wilt aanpassen:
*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Faxresolutie te kiezen.

3. Druk op de pijl naar links of rechts om de gewenste resolutie-instelling te kiezen.

• Voor een fax in zwart-wit kunt u kiezen uit Standaard, Fijn, Superfijn en Foto.

• Voor een fax in kleur kunt u kiezen uit Standaard en Fijn.

4. Druk op de knop OK.

5. Voer het faxnummer van bestemming in.

6. Druk op de knop Mono Start of Kleur Start.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op de pijl naar links of rechts om Faxresolutie weer te geven.

3. Druk op Faxresolutie.

4. Druk op de resolutie-instelling die u wilt gebruiken.

• Voor een fax in zwart-wit kunt u kiezen uit Standaard, Fijn, Superfijn en Foto.

• Voor een fax in kleur kunt u kiezen uit Standaard en Fijn.

5. Voer het faxnummer van bestemming in.

6. Druk op de knop Mono Start of Kleur Start.

De standaardinstelling voor de faxresolutie wijzigen

Voer deze stappen uit als u de faxresolutie alleen voor de volgende fax wilt aanpassen:
*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Faxresolutie te kiezen.

3. Druk op de pijl naar links of rechts om de standaardinstelling voor de faxresolutie te kiezen.

• U kunt kiezen uit Standaard, Fijn, Superfijn en Foto.

4. Druk op de knop OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Nieuwe standaard te kiezen.

6. Druk op 1 om Ja te selecteren.

7. Druk op de knop Stop/Eindigen.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op de pijl naar links of rechts om Faxresolutie weer te geven.

3. Druk op Faxresolutie.

4. Druk op de standaardinstelling die u wilt gebruiken voor de faxresolutie.

• U kunt kiezen uit Standaard, Fijn, Superfijn en Foto.

5. Druk op de pijl naar links of rechts om Nieuwe standaard weer te geven.

6. Druk op Nieuwe standaard.

7. Druk op Ja.

8. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW