MFC-9340CDW

Een document scannen en als bijlage bij een e-mailbericht verzenden met de scanknop op mijn Brother-apparaat.

Door op de knop Scan op het bedieningspaneel van het Brother-apparaat te drukken kunt u een document rechtstreeks scannen naar uw gebruikelijke e-mailprogramma en vervolgens verzenden als bijlage bij een e-mailbericht.

Volg de onderstaande stappen om een document te scannen om vervolgens te verzenden als bijlage bij een e-mailbericht

Webmaildiensten worden niet ondersteund door Scannen naar e-mail. Gebruik de Scannen naar afbeelding of Scannen naar bestand om een document of afbeelding te scannen, om vervolgens het bestand met de gescande gegevens toe te voegen aan een e-mail bericht.

1. Laad uw document.

• Voor de automatische documenteninvoer (ADF), plaats het document met de bedrukte zijde naar boven en de bovenrand eerst in de ADF.

• Bij gebruik van de glasplaat dient u het document met de bedrukte zijde naar beneden te plaatsen.

2. Druk op image(Scan).

3. Veeg naar links of naar rechts om image (naar e-mail) weer te geven.

4. Druk op image (naar e-mail).

5. Druk op OK.

6. (Voor netwerkgebruikers)

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de gewenste computer weer te geven waarheen u wilt zenden.

Note:
      Als de computer niet wordt weergegeven, klik hier om te zien hoe u het probleem kunt oplossen..

2. Druk op de gewenste naam van de computer.

3. Wanneer u via het LCD-scherm wordt gevraagd om een pincode in te voeren, voert u via het LCD-scherm de 4 cijfers van de pincode voor de betreffende computer in, en druk op OK.

7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Om het scannen te starten zonder instellingen te wijzigen, gaat u naar stap 8.

• Om de instellingen te wijzigen.

1. Druk op Opties.

2. Druk op Set met de optie op het aanraakscherm, en druk dan op Aan.

3. Selecteer de scaninstelling die u wilt wijzigen.

4. Na het wijzigen van de instellingen drukt u op OK en gaat u naar stap 8.

(Deze veranderingen zijn slechts tijdelijk. Als u permanente wijzigingen wilt aanbrengen, gebruik de software van ControlCenter).

8. Druk op Start. De machine begint met het scannen van het document, creëert een bijlage en start uw e-mailapplicatie met een nieuw e-mail.

U kunt scannen vanaf uw computer met de handige toepassing ControlCenter. Zie verwante vragen voor meer informatie over het gebruik van ControlCenter voor Windows/ Macintosh.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW