Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-8360P

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Een groep wijzigen of verwijderen die is opgeslagen onder een eentoets- of snelkieslocatie.

Volg een van deze stappen om een groep te wijzigen of te verwijderen.

DEEL A: EEN GROEP WIJZIGEN OF VERWIJDEREN DIE IS OPGESLAGEN ONDER EEN EENTOETSLOCATIE

U kunt een bestaande groep die onder een eentoetslocatie is opgeslagen als volgt wijzigen of verwijderen:

1. Druk op Menu en kies Fax => Kiesgeheugen => Groep instell..

2. Druk op de toets van de eentoetslocatie met de groep die u wilt wijzigen of verwijderen.

Op het display van het Brother-apparaat wordt de groepsnaam of het nummer van de eentoetslocatie weergegeven met daarbij '1. Wijzig 2. Stop wijziging'.

3. Druk op 1.

4. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de groep wilt opslaan met het bestaande nummer, gaat u naar stap 5.

• Voer een nieuw nummer in om toe te voegen aan de groep:

• Als u een eentoetsnummer wilt toevoegen, drukt u op de knop waaronder het nummer is opgeslagen.

• Ga als volgt te werk als u een snelkiesnummer wilt toevoegen:

1. Druk op de knop Zoeken/Snelkiezen.

2. Voer met de cijfertoetsen de locatie (snelkiesnummer) in waaraan u wilt toevoegen.

3. Druk op de knop Set.

• Als u de groep wilt wissen, drukt u herhaaldelijk op de knop Wis totdat alle nummers zijn verwijderd.

• Als u een eentoetsnummer of snelkiesnummer uit de groep wilt verwijderen, gaat u als volgt te werk:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de cursor onder het teken te zetten dat u wilt verwijderen.

2. Druk op Wis om het teken te verwijderen.

5. Druk op de knop Set.

6. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als er geen bestaande groepsnaam is en u ook geen naam wilt, ga dan naar stap 7.

• Als er geen bestaande groepsnaam is, kunt u een naam invoeren met de cijfertoetsen.

Voor de naam kunnen maximaal 15 tekens worden gebruikt.

• Als u de groep wilt opslaan met de bestaande naam, gaat u naar stap 7.

• Als er een bestaande groepsnaam is, kunt u de naam als volgt wijzigen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de gewenste cursor op de plaats te zetten waar u een nieuw teken wilt toevoegen.

2. Typ het teken dat u wilt toevoegen.

• Als er een bestaande groepsnaam is, kunt u de naam als volgt verwijderen:

1. Druk op de pijl naar links om de cursor aan het begin van de groepsnaam te zetten.

2. Druk herhaaldelijk op Wis om de groepsnaam te verwijderen.

7. Druk op de knop Set.

8. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u nog een groep wilt wijzigen, verwijderen of opslaan, ga dan terug naar stap 2.

• Druk op Stop/Eindigen om het wijzigen of verwijderen van een groep te beëindigen.
DEEL B: EEN GROEP WIJZIGEN OF VERWIJDEREN DIE IS OPGESLAGEN ONDER EEN SNELKIESLOCATIE

U kunt een bestaande groep die onder een snelkiesnummer is opgeslagen als volgt wijzigen of verwijderen:

1. Druk op Menu en kies Fax => Kiesgeheugen => Groep instell..

2. Druk op de knop Zoeken/Snelkiezen.

3. Voer met de cijfertoetsen de locatie (snelkiesnummer) in die u wilt wijzigen of verwijderen.

Op het display van het Brother-apparaat wordt de groepsnaam of het nummer van de snelkieslocatie weergegeven met daarbij '1. Wijzig 2. Stop wijziging'.

4. Druk op 1.

5. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de groep wilt opslaan met het bestaande nummer, gaat u naar stap 6.

• Voer een nieuw nummer in om toe te voegen aan de groep:

• Als u een eentoetsnummer wilt toevoegen, drukt u op de knop waaronder het nummer is opgeslagen.

• Ga als volgt te werk als u een snelkiesnummer wilt toevoegen:

1. Druk op de knop Zoeken/Snelkiezen.

2. Voer met de cijfertoetsen de locatie (snelkiesnummer) in waaraan u wilt toevoegen.

3. Druk op de knop Set.

• Als u de groep wilt wissen, drukt u herhaaldelijk op de knop Wis totdat alle nummers zijn verwijderd.

• Als u een eentoetsnummer of snelkiesnummer uit de groep wilt verwijderen, gaat u als volgt te werk:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de cursor onder het teken te zetten dat u wilt verwijderen.

2. Druk op Wis om het teken te verwijderen.

6. Druk op de knop Set.

7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als er geen bestaande groepsnaam is en u ook geen naam wilt, ga dan naar stap 8.

• Als er geen bestaande groepsnaam is, kunt u een naam invoeren met de cijfertoetsen.

Voor de naam kunnen maximaal 15 tekens worden gebruikt.

• Als u de groep wilt opslaan met de bestaande naam, gaat u naar stap 8.

• Als er een bestaande groepsnaam is, kunt u de naam als volgt wijzigen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de gewenste cursor op de plaats te zetten waar u een nieuw teken wilt toevoegen.

2. Typ het teken dat u wilt toevoegen.

• Als er een bestaande groepsnaam is, kunt u de naam als volgt verwijderen:

1. Druk op de pijl naar links om de cursor aan het begin van de groepsnaam te zetten.

2. Druk herhaaldelijk op Wis om de groepsnaam te verwijderen.

8. Druk op de knop Set.

9. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u nog een groep wilt wijzigen, verwijderen of opslaan, ga dan terug naar stap 2.

• Druk op Stop/Eindigen om het wijzigen of verwijderen van een groep te beëindigen.

Verwante modellen

FAX-8360P, MFC-9660, MFC-9880