MFC-J491DW

Fax verzenden.

Opmerking: De vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

1. Plaats uw document in de ADF of op de glasplaat.
  2. Druk op FAX(Fax).
    Op het display van het apparaat wordt het volgende weergegeven:
    Fax mode
  3. Voer het faxnummer op een van de volgende manieren in:

• Kiestoetsen (Voer het faxnummer handmatig in.)
      Druk op alle cijfers van het nummer met behulp van de kiestoetsen.

• Herkies (hierbij wordt het laatst gebelde nummer opnieuw gekozen.)
      Druk op Herkies / Pauze.

• Uitgaand oproep (Hiermee selecteert u een nummer in het overzicht van uitgaande oproepen.)
      Druk op de pijl omhoog of omlaag om het volgende te selecteren:

1. Selecteer Oproephist.. Druk op OK.
      2. Selecteer Uitg. gesprek. Druk op OK.
      3. Selecteer het gewenste nummer en druk op OK.
      4. Druk op de pijl naar rechts om Toep. te selecteren.
    • Beller ID (Hiermee selecteert u een nummer in het belleroverzicht.)
      (Niet beschikbaar voor Taiwan en sommige landen)
      Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om het volgende te selecteren:

1. Selecteer Oproephist. Druk op OK.
      2. Druk op Overzicht Beller-id. Druk op OK.
      3. Selecteer het gewenste nummer en druk vervolgens op OK.
      4. Druk op de pijl naar rechts om Toep. te selecteren.
    • Adresboek (Hiermee selecteert u een nummer in het adresboek.)

Druk op  de pijl Omhoog of Omlaag om het volgende te selecteren:

1. Selecteer Adresboek. Druk op OK.
      2. Selecteer Zoeken. Druk op OK.
      3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
        • Voer met behulp van de kiestoetsen het tweecijferige snelkiesnummer in.
        • Selecteer op de volgende manieren een nummer in de lijst:
          1. Selecteer Alfabet. volgorde of Nummervolgorde. Druk op OK.
          2. Selecteer het gewenste nummer. Druk op OK.
          3. Druk op de pijl naar rechts om Toep. te selecteren.
  4. Als u de faxinstellingen wilt wijzigen, drukt u op de pijl omhoog of omlaag om de betreffende instelling te selecteren en drukt u vervolgens op OK.
  5. Wanneer u klaar bent, drukt u op Mono Start of Kleur Start (Colour Start).
  6. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u de ADF gebruikt, begint de machine met scannen en wordt het document verzonden.
    • Als u de glasplaat gebruikt en op Mono Start hebt gedrukt, begint de machine met het scannen van de eerste pagina.

Ga naar de volgende stap

• Als u de glasplaat gebruikt en op Kleur Start (Colour Start) hebt gedrukt, wordt u via het LCD-scherm gevraagd of u een kleurenfax wilt verzenden.

Druk ter bevestiging op de pijl naar rechts. De machine kiest het nummer en begint het document te verzenden

7. Voer een van de volgende stappen uit als [Volgende Pagina?] op het LCD-scherm wordt weergegeven:
    • Druk op de pijl naar rechts om de volgende pagina te scannen. Plaats de volgende pagina op de glasplaat en druk vervolgens op de pijl naar rechts. De pagina wordt gescand.

Herhaal deze stap voor elke volgende pagina

• Druk op de pijl naar links om de fax te verzenden wanneer het scannen van de pagina's is voltooid. De machine begint met het verzenden van het document.

Verwante modellen

MFC-J491DW, MFC-J497DW