MFC-J6910DW

Een faxbericht verzenden zonder de documenten over te brengen naar het geheugen.

Met Direct verzenden kunt u uw faxberichten verzenden zonder ze eerst te scannen en naar het geheugen over te brengen.

Wanneer Direct verzenden is ingeschakeld, legt u het document in de ADF (automatische documentinvoer) of op de glasplaat en kiest u het gewenste faxnummer. Zodra uw faxlijn vrij is, wordt het faxnummer gekozen en wordt de fax meteen verzonden.

U kunt instellen dat altijd Direct verzenden moet worden gebruikt, maar u kunt deze functie ook alleen voor de volgende fax activeren.

Ga als volgt te werk om Direct verzenden in te schakelen:

*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Plaats het document dat u wilt faxen in de ADF.

• Plaats het document dat u wilt faxen met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Direct Verzend te kiezen.

4. Druk op de pijl naar links of rechts om Aan te kiezen.

5. Druk op de knop OK.

• Ga naar stap 6 als u Direct verzenden alleen voor de volgende fax wilt gebruiken.

• Voer deze stappen uit als Direct verzenden de standaardinstelling moet zijn bij het faxen:

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Nieuwe standaard te kiezen.

2. Druk op de knop OK.

3. Druk op 1 om Ja te selecteren.

4. Ga naar stap 6.

6. Voer het faxnummer van bestemming in.

7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de knop Mono Start als wilt faxen in zwart-wit.

• Druk op de knop Kleur Start als wilt faxen in kleur.
  • Wanneer u Direct verzenden gebruikt en faxt vanaf de glasplaat, werkt automatisch herkiezen niet.

• Een kleurenfax wordt altijd direct verzonden, ook al hebt u Direct verzenden uitgeschakeld.

• Als het geheugen van het apparaat vol is en u een fax in zwart-wit wilt verzenden vanuit de ADF, wordt die fax altijd direct verzonden, ook al hebt u Direct verzenden uitgeschakeld.

• Als het geheugen van het apparaat vol is, kunt u pas weer faxen vanaf de glasplaat nadat u geheugen hebt vrijgemaakt.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Plaats het document dat u wilt faxen in de ADF.

• Plaats het document dat u wilt faxen met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat.

3. Druk op de pijl naar links of rechts om Direct Verzend weer te geven.

4. Druk op Direct Verzend.

5. Druk op Aan.

• Ga naar stap 6 als u Direct verzenden alleen voor de volgende fax wilt gebruiken.

• Voer deze stappen uit als Direct verzenden de standaardinstelling moet zijn bij het faxen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om Nieuwe standaard weer te geven.

2. Druk op Nieuwe standaard.

3. Druk op Ja.

4. Ga naar stap 6.

6. Voer het faxnummer van bestemming in.

7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de knop Mono Start als wilt faxen in zwart-wit.

• Druk op de knop Kleur Start als wilt faxen in kleur.
  • Wanneer u Direct verzenden gebruikt en faxt vanaf de glasplaat, werkt automatisch herkiezen niet.

• Een kleurenfax wordt altijd direct verzonden, ook al hebt u Direct verzenden uitgeschakeld.

• Als het geheugen van het apparaat vol is en u een fax in zwart-wit wilt verzenden vanuit de ADF, wordt die fax altijd direct verzonden, ook al hebt u Direct verzenden uitgeschakeld.

• Als het geheugen van het apparaat vol is, kunt u pas weer faxen vanaf de glasplaat nadat u geheugen hebt vrijgemaakt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-9970CDW, MFC-J615W, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW