Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-8220

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Een faxtaak annuleren die in het geheugen van het Brother-apparaat is opgeslagen.

Volg de onderstaande aanwijzingen om een faxtaak te annuleren die in het geheugen van het apparaat is opgeslagen en klaarstaat voor verzending.

1. Druk op Menu en kies Fax => Rest. jobs.

• Alle wachtende taken worden weergegeven op het display.

• Als er geen taken in het geheugen staan, wordt dit weergegeven op het display: 'Geen opdrachten'.

2. Beweeg door de taken met de pijl omhoog of omlaag.

3. Druk op de knop Set om de taak te kiezen die u wilt annuleren.

4. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op 1 om de taak te annuleren.

• Druk op 2 om af te sluiten zonder te annuleren.

5. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-8220