MFC-J6930DW

Een document kopiëren

MFC-J6530DW

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Plaats uw document.
  3. Druk op [Kopiëren].
    Op het touchscreen wordt het volgende weergegeven:
  4. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.

Wanneer u ander papier dan normaal papier van A4-formaat in de lade plaatst, moet u de instellingen bij [Papierformaat] en [Papiersoort] wijzigen door op [Opties] te drukken.

Optie
    Beschrijving
    (Aantal kopieën)

Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:

• Druk op het touchscreen op - of +.
    • Druk op om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op OK.
    • Voer het aantal exemplaren met behulp van de kiestoetsen in.
    Opties

Druk op om alleen de kopieerinstellingen voor de volgende kopie te wijzigen.

Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op OK.

Aanduidingen huidige instellingen

Druk op het gedeelte dat in de vorige stap op het scherm werd aangegeven om deze instellingen alleen voor de volgende fax te wijzigen.

• Vergr/verkl (Vergr./verkl.)
    • Dubbelzijdig
    • Papierformaat
    • Kwaliteit

Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op OK.

Als u klaar bent met het kiezen van nieuwe opties, kunt u ze opslaan door op de knop [Opsl. als snelkopp. (Opslaan als snelkoppeling)] te drukken.

5. Druk op [Mono start] of [Kleur Start].
Druk op om het kopiëren te stoppen.

MFC-J6930DW/MFC-J6935DW

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Plaats uw document.
  3. Druk op [Kopie].
    Op het touchscreen wordt het volgende weergegeven:
  4. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.

Wanneer u ander papier dan normaal papier van A4-formaat in de lade plaatst, moet u de instellingen bij [Papierformaat] en [Papiersoort] wijzigen door op [Opties] te drukken.

Optie
    Beschrijving
    (Aantal kopieën)

Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:

• Druk op het touchscreen op - of +.
    • Druk op om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op OK.
    • Voer het aantal exemplaren met behulp van de kiestoetsen in.
    Voorinstellingen voor kopiëren

U kunt kopiëren met uiteenlopende instellingen door op de knoppen te drukken die al in de machine zijn ingesteld.

Om deze instellingen te selecteren, drukt u op en veegt u naar links of rechts of drukt u op of .

Opties

Druk op om alleen de kopieerinstellingen voor de volgende kopie te wijzigen.

Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op OK.

Aanduidingen huidige instellingen

Druk op de volgende pictogrammen om deze instellingen alleen voor de volgende kopie te wijzigen.

• Vergroten/verkleinen
    • 2-zijdige kopie
    • Ladeselectie
    • Kwaliteit

Als u klaar bent met het selecteren van nieuwe opties, kunt u ze opslaan door op de knop [Opsl. als snelkopp. (Opslaan als snelkoppeling)] te drukken.

5. Druk op [Mono start] of [Kleur Start].
Druk op om het kopiëren te stoppen.

Verwante modellen

MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW