HL-L2402D

Kan ## niet afdrukken

Wanneer het bericht Kan ## niet afdrukken op de statusmonitor verschijnt, worden de volgende LED-indicaties weergegeven op het bedieningspaneel.

De lampjes Toner, Drum en papier branden.

Kan niet afdrukken

De foutmelding 'Kan ## niet afdrukken' geeft aan dat het apparaat een mechanisch probleem heeft. De "##” is een ander foutbericht, afhankelijk van de staat van uw apparaat. De "##” is een getal of alfabet van 2 cijfers.

Bijvoorbeeld. Kan niet afdrukken 32, kan niet afdrukken ZC, enzovoort.

Houd (aan/uit) ingedrukt Macht om het apparaat uit te schakelen, wacht enkele minuten en schakel het vervolgens weer in.

Als de foutmelding blijft verschijnen, is er een probleem met de sensor, motor of afdrukmedia, enzovoort. Het apparaat moet worden gerepareerd. Neem contact op met de klantenservice van Brother in het gedeelte "Contact met ons opnemen”.

Verwante modellen

HL-L2402D