MFC-8890DW

Hoe zorg ik dat de kopieerinstellingen van mijn Brother-apparaat het best geschikt zijn voor het soort kopieën dat ik maak?

Het Brother-apparaat biedt verschillende instellingen voor de kopieerkwaliteit. Elke instelling is geschikt voor het kopiëren van een ander soort document:

• Auto: gebruik deze instelling voor normale afdrukken. Auto is de standaardinstelling en deze is geschikt voor documenten die zowel tekst als foto's bevatten.
  • Tekst: deze instelling is geschikt voor het kopiëren van documenten die alleen tekst bevatten.
  • Foto: deze instelling wordt aanbevolen voor het kopiëren van gedetailleerde afbeeldingen zoals foto's.

Contrastinstelling voor kopieën tijdelijk wijzigen

U kunt de contrastinstelling voor kopieën voor de volgende kopieertaak als volgt wijzigen:

1. Druk op de knop KOPIE (moet gaan branden).

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Plaats het document dat u wilt kopiëren met de bedrukte zijde omhoog in de automatische documentinvoer (ADF), met de bovenrand als eerste.

• Plaats het document dat u wilt kopiëren met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat.

3. Voer met de cijfertoetsen het gewenste aantal exemplaren in (maximaal 99).

4. Druk op de knop voor contrast/kwaliteit.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Kwaliteit te selecteren.

6. Druk op de pijl rechts of links om een instelling te selecteren. U kunt Auto, Tekst of Foto selecteren.

7. Druk op de knop OK.

8. Druk op de knop START om te beginnen met kopiëren.

Nieuwe standaardinstelling voor de kopieerkwaliteit programmeren

U kunt de standaardinstelling voor de kopieerkwaliteit van het Brother-apparaat als volgt wijzigen:

1. Druk op MENU en kies Kopie => Kwaliteit.

2. Druk op de pijl rechts of links om een instelling te selecteren. U kunt Auto, Tekst of Foto selecteren.

3. Druk op de knop OK.

4. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-8880DN, MFC-8890DW