MFC-J6710DW

Ik wil gekopieerde afbeeldingen lichter of donkerder maken.

U kunt gekopieerde afbeeldingen donkerder of lichter maken door de helderheidsinstelling voor kopieën van het Brother-apparaat te wijzigen.

U kunt de dichtheid voor kopieën voor de volgende kopieertaak als volgt wijzigen:

*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voor gebruikers van een MFC:
      Druk op de knop KOPIE (moet gaan branden).

•
    •
    •
    •
    • Voor gebruikers van een DCP:
      Ga naar stap 2.

2. Laad uw document.

3.
  4.
  5.
  6.
  7. Voer met de cijfertoetsen het gewenste aantal exemplaren in (maximaal 99).

8.
  9.
  10.
  11.
  12. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Dichtheid te kiezen.

13.
  14.
  15.
  16.
  17. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de pijl naar links om een kopie lichter te maken.

•
    •
    •
    •
    • Druk op de pijl naar rechts om een kopie donkerder te maken.

18. Druk op de knop OK.

19.
  20.
  21.
  22.
  23. Druk op Mono Start of Kleur Start om het kopiëren te starten.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op de knop KOPIE (moet gaan branden).

2.
  3.
  4.
  5.
  6. Laad uw document.

7.
  8.
  9.
  10.
  11. Voer met de cijfertoetsen het gewenste aantal exemplaren in (maximaal 99).

12.
  13.
  14.
  15.
  16. Druk op de pijl naar links of rechts om Dichtheid weer te geven en druk op Dichtheid.

17.
  18.
  19.
  20.
  21. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de pijl naar links om een kopie lichter te maken.

•
    •
    •
    •
    • Druk op de pijl naar rechts om een kopie donkerder te maken.

22. Druk op OK.

23.
  24.
  25.
  26.
  27. Druk op Mono Start of Kleur Start om het kopiëren te starten.

Nieuwe standaardinstelling voor de dichtheid van kopieën programmeren

*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voor gebruikers van een MFC:
      Druk op de knop KOPIE (moet gaan branden).

•
    •
    •
    •
    • Voor gebruikers van een DCP:
      Ga naar stap 2.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Dichtheid te kiezen.

3.
  4.
  5.
  6.
  7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de pijl naar links om een kopie lichter te maken.

•
    •
    •
    •
    • Druk op de pijl naar rechts om een kopie donkerder te maken.

8. Druk op de knop OK.

9.
  10.
  11.
  12.
  13. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Nieuwe standaard te kiezen.

14.
  15.
  16.
  17.
  18. Druk op de knop OK.

19.
  20.
  21.
  22.
  23. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voor gebruikers van een MFC:
      Druk op 1 om Ja te selecteren.

•
    •
    •
    •
    • Voor gebruikers van een DCP:
      Druk op + om Ja te selecteren.

24. Druk op de knop Stop/Eindigen.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op de knop KOPIE (moet gaan branden).

2.
  3.
  4.
  5.
  6. Druk op de pijl naar links of rechts om Dichtheid weer te geven en druk op Dichtheid.

7.
  8.
  9.
  10.
  11. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de pijl naar links om een kopie lichter te maken.

•
    •
    •
    •
    • Druk op de pijl naar rechts om een kopie donkerder te maken.

12. Druk op OK.

13.
  14.
  15.
  16.
  17. Druk op de pijl naar links of rechts om Favoriete instellingen weer te geven en druk op Favoriete instellingen.

18.
  19.
  20.
  21.
  22. Druk op Opslaan.

Stel Watermerk kop. in op Uit of Sjabloon bij het opslaan van Favoriete instellingen.

23. Druk op de locatie waar u uw instelling wilt opslaan.

U kunt kiezen uit Favoriet: 1, Favoriet: 2 en Favoriet: 3.

24.
  25.
  26.
  27.
  28. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de instelling geen andere naam wilt geven, drukt u op OK.

•
    •
    •
    •
    • Ga als volgt te werk als u de naam van de instelling wilt wijzigen:

1. Druk op Verwijderen om tekens te verwijderen. Voer vervolgens de nieuwe naam (maximaal 12 tekens) in.

2.
      3.
      4.
      5.
      6. Druk op OK.

29. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-J615W, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW