MFC-490CW

De computer wil niet opstarten.

U wilt de computer starten terwijl uw Brother-apparaat aan is en het apparaat is aangesloten met een USB-kabel. De computer wil echter niet opstarten. U krijgt alleen maar een zwart scherm. Volg in dit geval de onderstaande aanwijzingen:

1. Sluit de computer af.
  2. Trek de USB-kabel uit uw Brother-apparaat.
  3. Start de computer opnieuw.

Als de computer nu goed opstart, ligt het probleem bij het Brother-apparaat.

U kunt dit probleem verhelpen door het hulpprogramma voor het bijwerken van de firmware te downloaden en de nieuwste firmware op te halen voor uw Brother-apparaat.
Klik hier om het updateprogramma te downloaden.

Als de computer na het losmaken van de USB-kabel nog steeds niet wil opstarten, is uw computer mogelijk de oorzaak.
Informeer bij de fabrikant van de computer.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-195C, DCP-365CN, DCP-375CW, DCP-6690CW, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5490CN, MFC-5890CN, MFC-6490CW, MFC-6890CDW