DCP-8085DN

Wanneer ik wil afdrukken vanuit Microsoft® Word of een ander programma krijg ik de melding "Geen papier", "Vul papier bij in MF-lade" of "Plaats papier in handmatige invoer".

Dit probleem kan worden veroorzaakt wanneer de papierbron in het programma op Handinvoer staat of als het papierformaat op aangepast of speciaal staat. Dit probleem kan zich ook voordoen als het af te drukken document is gemaakt als brief, mailing of etiket met de wizard voor enveloppen en etiketten. Het document wordt namelijk afgedrukt op basis van de regels die met die wizard zijn vastgelegd.

Volg de onderstaande aanwijzingen om dit probleem op te lossen.

I. FOUTMELDING WISSEN:

U laat de foutmelding Geen papier verdwijnen op een van de volgende manieren:

1. Verwijder de afdruktaak uit de afdrukwachtrij:

• Klik op Start => Printers en faxapparaten => dubbelklik op het printerpictogram van uw Brother-apparaat. Het venster Eigenschappen wordt weergegeven.

• Als u alle documenten wilt annuleren, klikt u op Printer -> Alle documenten annuleren (of Afdrukdocumenten verwijderen).
      Als u aparte afdruktaken wilt selecteren om te verwijderen, moet u eerst op de specifieke taak klikken. Vervolgens klikt u op Document -> Annuleren.

• U kunt de vraag krijgen of u de taak echt wilt verwijderen. Bevestig dit met Ja.

2. Klik op de knop Opdracht Annuleren, indien aanwezig op uw Brother-apparaat. Zo niet, ga dan naar stap stap 3.

3. Plaats papier in de handinvoer/MF-lade en laat de afdruktaak uitvoeren.
    Als u geen handinvoer of MF-lade hebt en de foutmelding staat nog steeds op het Brother-apparaat, zet het apparaat dan uit en weer aan. Ga naar de volgende stap zodra de foutmelding weg is.

De onderstaande aanwijzingen hebben betrekking op Microsoft® Word. Als u een ander programma dan Microsoft® Word gebruikt, dan moet u even zoeken naar de instellingen voor de standaardpapierbron en het standaardpapierformaat. Als u deze instellingen niet kunt vinden, informeer dan bij de maker van het programma in kwestie.

II. STANDAARDPAPIERBRON CONTROLEREN:

Wijzig de standaardpapierbron als volgt: Afhankelijk van uw versie van MS Word kunnen de vensters er iets anders uitzien.

1. Klik in Microsoft® Word op Bestand of het tabblad Pagina-indeling (afhankelijk van uw versie van MS Word) -> Pagina-instelling.
  2. Klik op het tabblad Papierinvoer of Papier (afhankelijk van de versie van MS Word).
  3. Zorg er onder Eerste pagina en Overige pagina's voor dat de MF-lade en de handmatige invoer niet geselecteerd zijn. U kunt een andere bron kiezen, bijvoorbeeld lade 1.
  4. Klik op OK.
  5. Klik op Extra -> Brieven en verzendlijsten -> Enveloppen en etiketten of klik op het tabblad Verzendlijsten (afhankelijk van de versie van MS Word).
  6. Klik op het tabblad Enveloppen.
  7. Klik op Opties en vervolgens op het tabblad Afdrukken.
  8. Zorg ervoor dat MF-lade en Handmatig niet geselecteerd zijn. U kunt een andere bron kiezen, zoals Lade 1, waarna u op OK klikt.
  9. Klik op het tabblad Etiketten.
  10. Zorg ervoor dat MF-lade en Handmatig niet geselecteerd zijn in de keuzelijst Lade. U kunt een andere bron kiezen, zoals Lade 1, waarna u op OK klikt.
  11. Sluit het dialoogvenster Enveloppen en etiketten door te klikken op X in de rechterbovenhoek.
  12. Druk uw document opnieuw af. De melding Geen papier zou nu niet meer mogen terugkomen.

Als het probleem blijft bestaan, raadpleegt u de documentatie of de maker van het programma dat u gebruikt voor informatie over het selecteren van de uitvoerlade in het programma in kwestie.

III. STANDAARDPAPIERFORMAAT CONTROLEREN:

Wijzig het standaardpapierformaat als volgt: Afhankelijk van uw versie van MS Word kunnen de vensters er iets anders uitzien.

1. Klik in Microsoft® Word op Bestand of het tabblad Pagina-indeling (afhankelijk van uw versie van MS Word) -> Pagina-instelling.
  2. Klik op het tabblad Papierformaat of Papier (afhankelijk van de versie van MS Word).
  3. Zorg ervoor dat het papierformaat niet op Aangepast formaat of een ander speciaal formaat staat. Unieke en speciale papierformaten worden meestal niet ondersteund via de hoofdlade en worden ingevoerd vanuit de MF-lade.
  4. Klik op OK.
  5. Druk uw document opnieuw af. De melding Geen papier zou nu niet meer mogen terugkomen. Als het probleem blijft bestaan, raadpleegt u de documentatie of de maker van het programma dat u gebruikt voor informatie over het selecteren van de uitvoerlade in het programma in kwestie.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8070D, DCP-8085DN, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW