MFC-8370DN

Hoe selecteer ik automatisch dubbelzijdig afdrukken of een boekje afdrukken op mijn Windows-computer?

Houd rekening met het volgende voordat u dubbelzijdig probeert af te drukken:

• Gebruik papier van het formaat A4, Letter, Legal of Folio wanneer u automatisch dubbelzijdig afdrukt.

• Zorg ervoor dat de klep aan de achterzijde dicht is.

• Zorg ervoor dat de duplexlade goed in de printer is geïnstalleerd.

• Als het papier omkrult, moet u eerst de krul uit het papier halen voordat u het teruglegt in de papierlade.

• Gebruik normaal papier. Gebruik geen bankpostpapier of dun papier.

Zorg ervoor dat u het laatste Complete pakket van drivers & Software hebt geïnstalleerd.
    > Klik hier om het  Complete pakket van drivers & Software  te downloaden vanuit de sectie Download.

Printerdriver:

1. Plaats papier in de papierlade of multifunctionele lade.

2. Ga op de computer naar de map Printers:

Opmerking:
    De precieze aanwijzingen kunnen per besturingssysteem variëren.

1. Klik op Start -> (Instellingen) -> Configuratiescherm -> Printers (en faxapparaten)

2. Klik op Start -> (Instellingen) -> Configuratiescherm -> Printers en andere hardware, gevolgd door Reeds geïnstalleerde printers weergeven.

3. Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printer en klik met de linkermuisknop op Eigenschappen.

4. Klik op  Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

5. Klik op het tabblad Geavanceerd op de keuzelijst Duplex / Folder.

6. Selecteer Duplex of Folder.

7. Klik op de knop Duplexinstellingen....

8. Zorg ervoor dat Duplexeenheid gebruiken is geselecteerd. Dit maakt automatisch dubbelzijdig afdrukken mogelijk. U kunt de gewenste manier van inbinden kiezen uit de lijst met beschikbare duplextypen en daarbij de marge opgeven (in inch of millimeter).

9. Klik op OK.

10. Klik op Toepassen -> OKVoortaan wordt automatisch afgedrukt op beide zijden van het papier.

BR-Script-printerdriver:

1. Plaats papier in de papierlade of multifunctionele lade.

2. Ga op de computer naar de map Printers:

Opmerking:
    De precieze aanwijzingen kunnen per besturingssysteem variëren.

1. Klik op Start -> (Instellingen) -> Configuratiescherm -> Printers (en faxapparaten)

2. Klik op Start -> (Instellingen) -> Configuratiescherm -> Printers en andere hardware, gevolgd door Reeds geïnstalleerde printers weergeven.

3. Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printer en klik met de linkermuisknop op Eigenschappen.

4. Klik op Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

5. Kies op het tabblad Indeling de gewenste optie onder Afdrukstand, Dubbelzijdig afdrukken en Paginavolgorde.

6. Klik op OKVoortaan wordt automatisch afgedrukt op beide zijden van het papier.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8070D, DCP-8085DN, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW