MFC-J870DW

De instellingen van de belvolume, het volume van de waarschuwingstoon en de luidspreker van mijn Brother-apparaat wijzigen.

Het Brother-apparaat heeft drie regelbare volume-instellingen: Belvolume, Waarschuwingstoon en luidspreker.

Volg de onderstaande stappen om het volume te wijzigen.

Belvolume instellen

U kunt het belvolume van het Brother-apparaat aanpassen door onderstaande stappen te volgen:

1. Druk op image(Instellingen).

2. Druk op Alle instell..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

4. Druk op Standaardinst..

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume weer te geven.

6. Druk op Volume.

7. Druk op Belvolume.

8. Druk op Laag, HalfHoog of Uit.
  9. Druk op image(Beginscherm).

Waarschuwingstoon aanpassen

U kunt het volume van de waarschuwingstoon van uw Brother-apparaat instellen op Laag, Half, Hoog of Uit. Wanneer de waarschuwingstoon aan staat zal de machine een geluidssignaal geven wanneer u een toets indrukt, het aanraakscherm of het aanraakpaneel bedient, een vergissing maakt of een fax verzend of ontvangt

U kunt de waarschuwingstoon van het Brother-apparaat als volgt aanpassen:

1. Druk opimage(Instellingen).

2. Druk op Alle instell..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

4. Druk op Standaardinst..

5. druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume weer te geven.

6. Druk op Volume.

7. Druk op Toon.

8. Druk op Laag, Half, Hoog of Uit.

9. Druk op image(Beginscherm).

Luidspreker aanpassen

U kunt de luidspreker van het Brother-apparaat aanpassen door onderstaande stappen te volgen:

1. Druk op  image(Instellingen).

2. Druk op Alle instell..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

4. Druk op Standaardinst..

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume weer te geven.

6. Druk op Volume.

7. Druk op Luidspreker.

8. Druk op Laag, Half, Hoog of Uit.

9. Druk op image(Beginscherm).

U kunt het volume van de luidspreker ook aanpassen door te drukken op Haak.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Wanneer faxvoorbeeld op uit staat of uw Brother machine heeft deze functie niet, druk op  Fax Fax.

• Wanneer faxvoorbeeld op aan staat, druk op  Fax Fax en  Sending Faxes Fax verzenden.

2. Druk op Haak.

3. Druk op image(Beginscherm).

4. Druk op image of image op het aanraakscherm. Bij elke druk verandert het volume naar de volgende instelling.

5. Druk op Haak.

Verwante modellen

MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J870DW