MFC-J4410DW

De instellingen van de belvolume, het volume van de waarschuwingstoon en de luidspreker van mijn Brother-apparaat wijzigen.

Het Brother-apparaat heeft drie regelbare volume-instellingen: Belvolume, Waarschuwingstoon, en luidspreker. Volg de onderstaande stappen.

Belvolume instellen

U kunt het belvolume van het Brother-apparaat als volgt aanpassen:

1. Druk op image (Alle instell.).

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

3. Druk op Standaardinst..

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume te kiezen.

5. Druk op Volume.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Belvolume te kiezen.

7. Druk op Belvolume.

8. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Laag, Half, Hoog of Uit weer te geven, druk op de optie die u wilt instellen.

9. Druk op  image.

Waarschuwingstoon aanpassen

U kunt het volume van de waarschuwingstoon van uw Brother-apparaat instellen op Laag, Half, Hoog of Uit. Wanneer de waarschuwingstoon aan staat zal de machine een geluidssignaal geven wanneer u een toets indrukt, het aanraakscherm of het aanraakpaneel bedient, een vergissing maakt of een fax verzend of ontvangt.

U kunt de waarschuwingstoon van het Brother-apparaat als volgt aanpassen:

1. Druk op  image (Alle instell.)

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

3. Druk op Standaardinst..

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume te kiezen.

5. Druk op Volume.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Toon te kiezen.

7. Druk op Toon.

8. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Laag, Half, Hoog of Uit te kiezen druk vervolgens op de gewenste optie.

9. Druk op image.

Luidspreker aanpassen

U kunt de luidspreker van het Brother-apparaat als volgt aanpassen:

1. Druk op image (Alle instell.).

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.

3. Druk op Standaardinst..

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume te kiezen.

5. Druk op Volume.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Luidspreker te kiezen.

7. Druk op Luidspreker.

8. Druk op pijl omhoog of omlaag om Laag, Half, Hoog of Uit weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.

9. Druk opimage.

U kunt het volume van de luidspreker ook aanpassen door te drukken op Haak.

1. Druk op image(Fax).

2. Druk op Haak.

3. Druk op image of image op het aanraakscherm

4. Druk op image.

5. Druk op image of image op het aanraakscherm. Bij elke druk verandert het volume naar een volgende instelling.

6. Druk op  image.

7. Druk op Haak.

Verwante modellen

MFC-J4410DW, MFC-J4610DW