FAX-1560

Hoe wijzig ik het volume van gesprekken op de draadloze telefoon van mijn Brother-apparaat?

Volg de onderstaande stappen:

Volume van gesprekken aanpassen:
Tijdens een gesprek kunt u het volume van uw DECT™-telefoon op elk gewenst moment aanpassen door op of op de draadloze telefoon te drukken. Deze instelling blijft bewaard.
Volume van gesprekken aanpassen (volumeversterking):
*Alleen voor klanten in de VS, Canada en Latijns-Amerika
  1. Volume van gesprekken kiezen voor volumeversterking:

Voordat u de DECT™-telefoon gebruikt, moet u bepalen of u het volume op Volume Amplify:On moet zetten voor een gehoorgestoorde gebruiker. Het volume van deze instelling voldoet aan de normen van de FCC.

Vol Amplify:Off Dit is de standaardinstelling als er geen gehoorgestoorde gebruikers zijn. Tijdens een gesprek kan de gebruiker op of op de draadloze telefoon drukken om het volume aan te passen (Low of High). Wanneer u de draadloze telefoon teruglegt, blijft het ingestelde volume bewaard.
    Vol Amplify:On
    -Temporary
    Deze instelling wordt gebruikt als er ENKELE gehoorgestoorde gebruikers zijn. Tijdens een gesprek kan de gebruiker op of op de draadloze telefoon drukken om het volume aan te passen (Low, High of Volume Amplify). Wanneer u de draadloze telefoon teruglegt, springt het volume terug op de standaardinstelling Low.
    Vol Amplify:On
    -Permanent
    Deze instelling wordt gebruikt als ALLE gebruikers gehoorgestoord zijn. Tijdens een gesprek kan de gebruiker op of op de draadloze telefoon drukken om het volume aan te passen (Low, High of Volume Amplify). Wanneer u de draadloze telefoon teruglegt, springt het volume terug op de standaardinstelling Volume Amplify.

Wanneer u op de draadloze telefoon op of drukt om het volume bij te regelen, wordt op het display de gekozen instelling weergegeven. Met elke druk op de knop springt het volume op de volgende instelling.

U mag alleen Permanent kiezen als ALLE gebruikers gehoorgestoord zijn. Volume Amplify als standaardinstelling kan het gehoor van sommige gebruikers schade toebrengen.

2. Volume wijzigen

1. Druk op Menu/OK op de draadloze telefoon.
    2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Setup Volume te selecteren. Druk op Menu/OK
    3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volume Amplify te selecteren. Druk op Menu/OK
    4. Ga op een van de volgende manieren te werk:
      • Als geen van de gebruikers gehoorgestoord is, druk dan op de pijl omhoog of omlaag om Uit te kiezen en druk vervolgens op Menu/OK en ga naar stap f.
      • Als sommige of alle gebruikers gehoorgestoord zijn, druk dan op de pijl omhoog of omlaag om On te kiezen en druk vervolgens op Menu/OK en ga naar stap e.
    5. Ga op een van de volgende manieren te werk:
      • Als alle gebruikers gehoorgestoord zijn, druk dan op de pijl omhoog of omlaag om Permanent te kiezen en druk vervolgens op Menu/OK en ga naar stap f.
      • Als slechts enkele gebruikers gehoorgestoord zijn, druk dan op de pijl omhoog of omlaag om Temporary te kiezen en druk vervolgens op Menu/OK.
    6. Druk op (Off).

Verwante modellen

FAX-1560, MFC-845CW, MFC-885CW