HL-3170CDW

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

LED-kop reinigen

Volg de onderstaande procedure voor het reinigen van de LED-kop.
 

  1. Houd Aan-uitknop ingedrukt om het apparaat uit te zetten.

     
  2. Open het scannerdeksel. Het deksel moet stevig in de geopende stand staan.
     

    Deksel openen

     

  3. Veeg het venster van de LED-koppen (1) schoon met een droge, pluisvrije doek. Kom NIET met uw vingers aan het venster van de LED-koppen (1).
     

    Venster van LED-koppen schoonvegen

     

  4. Sluit de klep aan de bovenzijde van het apparaat.
     
  5. Zet de machine aan.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.