MFC-680CN

Kan ik mijn Brother-apparaat zo instellen dat faxberichten die ik ontvang worden doorgestuurd naar een andere locatie?

Met de functie Fax doorzenden kunt u uw Brother-apparaat zo instellen dat ontvangen faxberichten worden doorgestuurd naar een andere locatie. Wanneer u het doorzenden van faxberichten inschakelt, wordt elk faxbericht dat u ontvangt opgeslagen in het geheugen van het Brother-apparaat en doorgestuurd.

Ga als volgt te werk om het doorzenden van faxberichten in het Brother-apparaat in te stellen:

1. Druk op Menu.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te selecteren en druk op OK.
  3. - Voor gebruikers van een MFC:
    Druk op de pijl omhoog of omlaag om Geavanc. Faxfuncties te selecteren en druk op OK.
    - Voor gebruikers van een FAX:
    Druk op de pijl omhoog of omlaag om Afstandsopties te selecteren en druk op OK.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Doorz/Pag/Opsl (Drzenden/Opsln) te selecteren en druk op OK.
  5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax Doorzenden te selecteren en druk op OK.
  6. Voer het faxnummer in waarnaar uw faxberichten moeten worden doorgestuurd (maximaal 20 cijfers) en druk op OK.
  7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Backup Print:Aan of Backup Print:Uit te selecteren.

Als u Back up Print inschakelt, wordt de fax ook afgedrukt op uw eigen apparaat, zodat u een kopie hebt. Dit is een veiligheidsmaatregel voor het geval dat de stroom uitvalt voordat de fax wordt doorgestuurd of dat er een probleem is met het ontvangende apparaat.

8. Druk op OK.
  9. Druk op Stop/Eindigen.

Als Fax Doorzenden aanstaat, worden alleen zwart-witfaxen ontvangen in het geheugen. U kunt geen kleurenfaxen ontvangen, tenzij het verzendende apparaat de fax omzet in zwart-wit.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-660CN, MFC-680CN, MFC-845CW, MFC-885CW