ADS-2600W

Reinig de pick-uprol (papierinvoerrol).

Volg de onderstaande stappen voor het reinigen van de papierinvoerrol.

NOTE: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother apparaat.

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Open de klep aan de bovenzijde (1) door de onderrand van de klep op te tillen en open het frontdeksel (2) door de hendel (3) naar u toe te trekken.

Klep openen

Raak het metalen gedeelte van het plaatje dat het scheidingskussentje afdekt NIET aan. U zou uzelf kunnen verwonden en het apparaat kunnen beschadigen.

NIET aanraken

3. Druk het lipje aan weerszijden van het klepje dat de invoerrol afdekt naar het midden van het klepje (1) en trek het klepje vervolgens open.

Klepje van invoerrol

4. Schuif de invoerrol (1) naar de rechterkant.

Papierinvoerrol

5. De houder van de invoerrol heeft een smalle opening en de vorm van het asje van de invoerrol is op deze opening afgestemd. Draai aan de invoerrol totdat de as in de opening van de houder past.

Papierinvoerrol

6. Trek de invoerrol uit het apparaat.

Papierinvoerrol

7. Maak de invoerrol schoon met een pluisvrije doek die u hebt bevochtigd met water.

8. Plaats de invoerrol in het apparaat.

Controleer of de invoerrol links en rechts goed zit voordat u hem weer vastmaakt. Aan de linkerkant is het asje vlak.

Papierinvoerrol

9. Schuif de invoerrol (1) naar links terwijl u tegelijk aan de rol draait.

Papierinvoerrol

10. Sluit het klepje van de invoerrol.
  11. Sluit de klep aan de voorzijde en die aan de bovenzijde.
  12. Steek de stekker weer in het stopcontact.

Verwante modellen

ADS-2100, ADS-2100e, ADS-2600W, ADS-2600We