HL-2170W

Hoe installeer ik mijn printer in een vast netwerk vanaf een Windows-computer?

De printer verbinden met het netwerk en de driver installeren

1. U moet als beheerder op de computer aangemeld zijn.
  2. Sluit de netwerkinterfacekabel eerst op de printer aan en vervolgens op een vrije poort op de hub, switch of router.
  3. Zorg dat de printer aan staat.
  4. Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation. Het openingsvenster wordt automatisch weergegeven. Kies uw printermodel en taal.

Als het openingsvenster niet wordt weergegeven, gaat u in Windows Verkenner naar de hoofdmap van de Brother-cd-rom en start u daar het programma 'start.exe'.

5. Klik in het menu op de optie voor het installeren van de printerdriver.
  6. Klik op de optie voor gebruikers van een netwerkkabel.

Windows Vista: klik op 'Doorgaan' wanneer een venster voor 'Gebruikersaccountbeheer' wordt weergegeven.

7. Klik wanneer de licentieovereenkomst wordt weergegeven op 'Ja' als u akkoord gaat met de overeenkomst.
  8. Kies 'Brother Peer-to-Peer netwerkprinter' en klik op 'Volgende'.
  9. Kies 'Zoek het netwerk op apparaten' en kies uit de lijst met gevonden apparaten (aanbevolen). U kunt ook het IP-adres of de knooppuntnaam van de printer invoeren. Klik op 'Volgende'.

U kunt het IP-adres en de knooppuntnaam van de printer opvragen door de pagina met printerinstellingen af te drukken (druk driemaal op de knop GO).

10. Kies uw printer en klik op 'Volgende'.
  11. Klik op 'Voltooien'.

De meest recente printerdriver kan worden gedownload uit het gedeelte Downloads van het Brother Solutions Center. Volg de installatieaanwijzingen die vóór het downloaden worden weergegeven en installeer de driver.

Verwante modellen

HL-2170W