DCP-7010

Enveloppen, etiketten of dik papier laden in de sleuf voor handmatige invoer.

Volg de onderstaande stappen om media te laden in de sleuf voor handmatige invoer van het apparaat.

Als u papier wilt laden in de papierlade van het apparaat, klik dan hier voor meer informatie.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

U kunt enveloppen, etiketten, dikker papier en ander speciale afdrukmedia een voor een in de sleuf voor handmatige invoer laden.

1. Stem de papiergeleiders af op de media die u wilt gebruiken.

afbeelding

2. Plaats met beide handen één vel papier in de sleuf voor handmatige invoer. Het papier moet tegen de papierinvoerrol komen.

afbeelding
  • Plaats het papier in de sleuf voor handmatige invoer met de afdrukzijde naar boven.

• Zodra het apparaat het papier oppakt en het een klein stukje naar binnen trekt, laat u het papier los.

• Het papier moet goed recht in het midden in de sleuf liggen. Als dit niet het geval is, met mogelijk een scheve afdruk of een papierstoring tot gevolg.

• Plaats niet meer dan één envelop of vel papier tegelijk in de sleuf voor handmatige invoer. Als u meer dan één vel in de sleuf voor handmatige invoer plaatst, kan dit een papierstoring veroorzaken.

• Een kleine afdruk kunt u gemakkelijk uit de uitvoerlade halen door het scannerdeksel met beide handen op te tillen, zoals hieronder getoond.

afbeelding

• U kunt het apparaat gewoon gebruiken met het scannerdeksel open.

• Als u het scannerdeksel wilt sluiten, duwt u het met beide handen naar beneden.

afbeelding

Verwante modellen

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025, MFC-7420, MFC-7820N