HL-3170CDW

Geen papier

Controleer de onderstaande stappen om de foutmelding te wissen.

• Het papier is op of zit niet goed in de lade.
    Plaats papier in de lade. Als het probleem nog niet is opgelost, kan de pick-up rol vervuild zijn. Maak de pick-up rol schoon. Klik hier voor informatie over het reinigen van de pick-up rol.

• Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het juiste formaat zijn ingesteld.

• Alleen voor modellen met een LCD-scherm:
    De papierlade aangegeven op het LCD-scherm is niet goed geïnstalleerd. Installeer de papierlade die wordt aangegeven op het LCD-scherm.

• Het papier dat u gebruikt voldoet mogelijk niet aan de opgegeven specificaties. Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan de opgegeven specificaties voldoet. Klik hier voor informatie over de aanbevolen papierspecificaties.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW, HL-5440D, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT