HL-3070CW

Hoe maak ik een PRN- of PostScript® 3™-bestand om rechtstreeks af te drukken?

De precieze aanwijzingen kunnen per besturingssysteem variëren.
Selecteer uw besturingssysteem en volg de aanwijzingen om een PRN- of PostScript® 3™-bestand te maken om rechtstreeks af te drukken.
Windows | Macintosh

De precieze vensters kunnen per programma en besturingssysteem variëren.

Voor Windows-gebruikers:

1. Klik op de menubalk van een toepassing op Bestand => Afdrukken.
    Rechtstreeks afdrukken 1

2. Selecteer Brother [Modelnaam] en schakel het selectievakje Naar bestand in.
    Klik op Afdrukken.
    Rechtstreeks afdrukken 2

3. Kies de map waarin u het bestand wilt opslaan en voer de bestandsnaam in wanneer u daarom wordt gevraagd.
    Als u alleen om een bestandsnaam wordt gevraagd, kunt u ook de map voor opslag van het bestand opgeven door de mapnaam ook in te voeren. Bijvoorbeeld:
    C:\Temp\Bestand.prn

Als u een USB-flashdrive hebt aangesloten op de computer, kunt u het bestand rechtstreeks op de USB-flashdrive opslaan. Sla het bestand daarop op.

4. Klik op OK.
    Het bestand om rechtstreeks af te drukken wordt gemaakt.

Voor Macintosh-gebruikers:

1. Kies "Druk af" in het menu Archief en open het afdrukvenster.

2. [Gebruikers van Mac OS X 10.3.9 of 10.4.x]

1. Klik op PDF.
    2. Selecteer "Bewaar als PDF" of "Bewaar PDF als PostScript" in het menu.
      Rechtstreeks afdrukken 1

[Gebruikers van Mac OS X 10.5.x of hoger]

1. Klik op PDF.
    2. Selecteer "Bewaar als PDF" of "Bewaar als PostScript" in het menu.
      Rechtstreeks afdrukken 2

3. Selecteer nu in het dialoogvenster dat wordt geopend de map waarin u het bestand wilt opslaan en voer de bestandsnaam in.

4. Klik op Opslaan.
    Het bestand om rechtstreeks af te drukken wordt gemaakt.

Verwante modellen

HL-3070CW