MFC-L2800DW

Handmatige invoer

Het bericht Handmatige invoer wordt weergegeven wanneer Handmatige invoer is geselecteerd als papierbron in het printerstuurprogramma en er geen papier in de sleuf voor handmatige invoer zit.
OPMERKING: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Bekijk de oplossing die van toepassing is op uw situatie.

Situatie A: Afdrukken vanuit de sleuf voor handmatige invoer.

Plaats papier in de sleuf voor handmatige invoer.

Situatie B: Afdrukken vanuit de papierlade. (Alleen Windows)

OPMERKING: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op Stop/Afsluiten, Annuleren of Annuleren(Annuleren) om de huidige afdruktaak te annuleren.
  2. Plaats geen papier in de sleuf voor handmatige invoer.
  3. Selecteer de afdrukopdracht in uw toepassing.
  4. Selecteer Brother [modelnaam] en klik vervolgens op de knop voor de afdrukeigenschappen of afdrukvoorkeuren.
    Het venster van het printerstuurprogramma worden weergegeven.
  5. Selecteer Automatisch voor de Papierbron.
    Papierbron

6. Probeer opnieuw af te drukken.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-B7600D, DCP-B7620DW, DCP-L2600D, DCP-L2620DW, DCP-L2622DW, DCP-L2627DW(XL), DCP-L2627DWE, DCP-L2640DN, DCP-L2660DW, DCP-L2665DW, MFC-B7800DN, MFC-B7810DW, MFC-L2800DW, MFC-L2802DN, MFC-L2802DW, MFC-L2827DW(XL), MFC-L2835DW, MFC-L2860DW, MFC-L2860DWE, MFC-L2862DW, MFC-L2922DW, MFC-L2960DW, MFC-L2980DW