MFC-L3760CDW

Handinvoer

De melding Handinvoer verschijnt als de MF- lade is geselecteerd in de printerdriver als invoer bron en er is geen papier in de MF-lade geplaatst.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Controleer de oplossing in uw situatie.

Situatie A: Afdrukken vanuit de MF-lade.

Plaats papier in de sleuf voor handmatige invoer.

Situatie B: Afdrukken vanuit de Papierlade. (Alleen Windows)

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

1. Op het bedieningspaneel van het apparaat, druk Stop/Eindigen of Cancel(Annuleren) om de huidige printopdracht te stoppen.
  2. Plaats geen papier in de sleuf voor handmatige invoer.
  3. Selecteer de afdrukopdracht in uw toepassing.
  4. Selecteer modelnaam en klik vervolgens op de knop voor de afdrukeigenschappen of afdrukvoorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
  5. Kies Automatisch selecteren bij Papierbron.
    Paper Source

6. Druk opnieuw af.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3515CDW, DCP-L3520CDW(E), DCP-L3527CDW, DCP-L3555CDW, DCP-L3560CDW, HL-L3215CW, HL-L3220CW(E), HL-L3240CDW, MFC-L3740CDW(E), MFC-L3760CDW