HL-S7000DN

Handinvoer

Handmatig is geselecteerd als papierbron terwijl er geen papier in de multifunctionele lade ligt.

De melding 'Handinvoer' wordt weergegeven wanneer Handmatig wordt gekozen als standaardpapierbron in de printerdriver en er geen papier in de multifunctionele lade ligt.

Volg een van de stappen hierna om de foutmelding te wissen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Situatie A: Afdrukken vanuit de multifunctionele lade

1. Controleer het papierformaat dat u ziet op het display van het apparaat (hierna genoemd LCD).

Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan de door Brother aanbevolen specificaties voldoet.
    Klik hier voor meer informatie over het aanbevolen papier.

2. Open de multifunctionele lade (MP-lade) en laat deze voorzichtig zakken.

Open de multifunctionele lade (MP-lade) en laat deze voorzichtig zakken.

3. Trek de steun van de multifunctionele lade (1) naar buiten en open de klep (2).

Trek de steun van de multifunctionele lade naar buiten en open de klep.

Afdrukken op dik papier of bankpostpapier:
    Ga als volgt te werk wanneer u wilt afdrukken op dik papier of bankpostpapier:

1. Open de klep aan de achterzijde (uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven).

Open de klep aan de achterzijde (uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven).

2. Trek de steun van de uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven (1) naar buiten en open de klep (2).

Trek de steun van de uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven (1) naar buiten en open de klep (2).

4. Plaats in de multifunctionele lade het formaat papier dat op het display is aangegeven en controleer de volgende punten:

• Zorg ervoor dat het papier niet boven het teken (1) voor het maximum aan papier komt.
    • Het papier moet met de te bedrukken zijde naar boven en met de bovenrand van het papier eerst in de lade liggen.

Plaats papier in de multifunctionele lade.

5. Druk op de grijze ontgrendeling van de papiergeleider (1) en stem de papiergeleider af op het papierformaat.

Stem de papiergeleider af op het papierformaat.

Voor papier van het formaat Legal of Folio moet u de positie van de papierstop aanpassen. Druk voor Legal-formaat eerst op de ontgrendelingsknoppen (1) onderaan de stop en verwijder de stop. Schuif de klep vervolgens naar de achterzijde van het apparaat zoals hier getoond. Plaats de papierstop nu weer op het apparaat in de ruimte die door het verschuiven van het klepje is vrijgekomen.

Pas de positie van de papierstop aan.

6. Het document wordt afgedrukt. Druk op Go als het apparaat is onderbroken.

Als u de papierbron wilt wijzigen, gaat u naar stap 2 van situatie B.

Situatie B: Afdrukken vanuit de papierlade

1. Annuleer de afdruktaak.

De taak annuleren die nu wordt afgedrukt:

Als u tijdens het afdrukken op de annuleerknop drukt, houdt het apparaat onmiddellijk op met afdrukken. Het papier wordt uitgeworpen. Op het display van het apparaat wordt Stop afdrukken weergegeven tijdens het annuleren van de taak.

Alle ontvangen taken annuleren:

Als u alle taken wilt annuleren, houdt u Annuleren ingedrukt totdat u Alles annuleren op het display ziet. De taken worden geannuleerd.

2. Plaats geen papier in de multifunctionele lade.

3. Ga op een van de volgende manieren te werk:

Optie 1: Alleen de lade voor de volgende afdruk aanpassen
    Voor gebruikers van Windows/Voor gebruikers van Macintosh

Voor gebruikers van Windows:
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

Windows PCL-printerdriver:

1. Kies Afdrukken in de toepassing waarmee u bezig bent.
      (Waar u Afdrukken vindt, verschilt per toepassing).
    2. Klik op Eigenschappen.
    3. Klik op het tabblad Normaal en kies Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1 in de keuzelijst voor de Papierbron.

*1) Beschikbaar als deze optionele lade is geïnstalleerd.

Kies de lade bij Papierbron.

4. Klik op OK om de afdrukgegevens naar het apparaat te sturen.

Voor Macintosh-gebruikers:
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

Mac CUPS-printerdriver:

1. Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent).
    2. Kies Standaard of Fabrieksinst. in de Voorinstellingen.
    3. Kies Printerinstellingen in het venstermenu voor de afdrukopties.
    4. Kies Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1 bij Papierbron. Klik op Afdrukken.

*1) Beschikbaar als deze optionele lade is geïnstalleerd.

Kies de lade bij Papierbron.

Optie 2: Standaardlade voor alle afdrukken wijzigen
    Voor Windows-gebruikers/voor Macintosh-gebruikers

Voor gebruikers van Windows:
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

Windows PCL-printerdriver:

1. Klik op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. (Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent).
    2. Klik op het tabblad Normaal en kies Automatisch, Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1 in de keuzelijst voor de Papierbron. Met Auto Select wordt automatisch papier gehaald uit om het even welke papierbron (papierlade of multifunctionele lade) met een gedefinieerd papierformaat dat overeenstemt met dat van uw document. Als u Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1 standaard wilt gebruiken als papierbron, kies dan Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1.

*1) Beschikbaar als deze optionele lade is geïnstalleerd.

Kies de lade bij Papierbron.

3. Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan. Klik vervolgens op OK.

Voor Macintosh-gebruikers:
    Opmerking: De precieze aanwijzingen en vensters kunnen per besturingssysteem variëren.

Mac CUPS-printerdriver:

1. Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent).

2. Kies Laatstgebruikte instellingen bij Voorinstellingen.
    3. Kies Printerinstellingen in het venstermenu voor de afdrukopties.
    4. Kies Automatisch, Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1 bij Papierbron. Klik op Afdrukken.
      Met Auto Select wordt automatisch papier gehaald uit om het even welke papierbron (papierlade of multifunctionele lade) met een gedefinieerd papierformaat dat overeenstemt met dat van uw document. Als u Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1 standaard wilt gebruiken als papierbron, kies dan Lade 1, Lade 2*1, Lade 3*1 of Lade 4*1.

*1) Beschikbaar als deze optionele lade is geïnstalleerd.

Kies de lade bij Papierbron.

Verwante modellen

HL-S7000DN