MFC-990CW

Hoe kan ik extra draadloze telefoons registreren?

U kunt maximaal drie extra draadloze telefoons registreren, zodat er in totaal vier draadloze telefoons bij het apparaat (basiseenheid) horen.

1. Druk op MENU op het aanraakscherm van het apparaat (basiseenheid).
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Stand.instel. weer te geven. Druk op Stand.instel..
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Hoorn registreren weer te geven. Druk op Hoorn registreren.
  4. Druk op Registreren.
    Het apparaat (basiseenheid) zoekt nu de draadloze telefoon.
  5. Druk op Menu/OK op de draadloze telefoon.
  6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Hoorn registr. weer te geven. Druk op Menu/OK.
  7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Base1, Base2, Base3 of Base4 te selecteren. Druk op Menu/OK.
  • Als u de telefoon al op een basiseenheid hebt geregistreerd, zorg er dan voor dat het gekozen nummer van de basiseenheid nog niet wordt gebruikt. Als u de telefoon bijvoorbeeld registreert bij een extra basiseenheid en u kiest Base1, dan wordt de eerder onder Base1 opgeslagen basiseenheid overschreven en is de telefoon er niet meer mee verbonden.
  • Het apparaat (basiseenheid) is op de bijgeleverde telefoon al opgeslagen als Base1.
  1. Voer de geregistreerde viercijferige pincode van het apparaat (basiseenheid) in (de fabrieksinstelling is 0000) met de cijfertoetsen op de draadloze telefoon. Druk op Menu/OK.
  • Als u drie korte tonen hoort, is de draadloze telefoon niet geregistreerd. Probeer de draadloze telefoon opnieuw te registreren.
  • Als u een andere draadloze telefoon wilt installeren, moet u stap 4 t/m 8 opnieuw uitvoeren.
  1. Druk op Stop/Eindigen op het bedieningspaneel van het apparaat (basiseenheid).

Verwante modellen

MFC-990CW