Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-1270N

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Een Brother-apparaat installeren in een Windows XP-omgeving met de drivers die standaard deel uitmaken van Windows.

Windows XP bevat standaard een aantal Brother-drivers. Deze drivers zijn in samenwerking met Microsoft® ontwikkeld en maken het mogelijk om allerlei producten van Brother aan te sluiten op een pc met daarop Windows XP. Het Brother-apparaat maakt zichzelf bekend bij Windows XP en vervolgens worden automatisch de juiste drivers geïnstalleerd.

Installeren met behulp van de standaarddrivers van het besturingssysteem

• Het Brother-apparaat moet uitstaan.
  • Sluit het Brother-apparaat met de juiste kabel (USB of parallel) aan op de Windows XP-computer.

1. Zet het Brother-apparaat aan.
    Op de taakbalk moet in een apart venstertje worden gemeld dat een nieuw apparaat is gevonden.
  1. Windows XP kijkt nu wat de beste driver is. Terwijl Windows hiermee bezig is, kan de tekst in het venster veranderen.
  1. De desbetreffende driver voor het apparaat wordt nu geïnstalleerd op uw Windows XP-computer. Na installatie ziet u het volgende bericht:
  1. U kunt het Brother-apparaat nu gebruiken.

Wat is een eigen driver van Brother?

Naast drivers die worden meegeleverd met het besturingssysteem ontwikkelt Brother ook andere drivers. Een eigen driver van Brother wordt exclusief door Brother ontwikkeld en zijn specifiek bedoeld voor een bepaald apparaat. Meestal bieden deze drivers meer mogelijkheden dan de standaarddrivers die met Windows XP worden meegeleverd. Wij raden u aan om een eigen driver van Brother te gebruiken (indien beschikbaar) als u alle mogelijkheden wilt gebruiken die in de productdocumentatie beschreven staan.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-1030, HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-2460