MFC-8460N

Hoeveel kopieën kan ik maken wanneer ik meerdere kopieën wil sorteren met de ADF?

Het aantal kopieën dat u kunt maken wanneer u de functie "Sorteren" gebruikt, wordt bepaald door de hoeveelheid geheugen die in het Brother-apparaat beschikbaar is.

Als er maar weinig geheugen meer vrij is, kan het kopiëren of afdrukken erg lang duren of kan de melding Geheugen vol worden weergegeven.

Het Brother-apparaat heeft standaard 32 MB geheugen en een sleuf waarin extra geheugen kan worden geïnstalleerd. Afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die de documenten die u wilt scannen en kopiëren bevatten, kan het nodig zijn het geheugen van het apparaat uit te breiden. U kunt het geheugen uitbreiden tot maximaal 544 MB door een in de handel verkrijgbare DIMM (Dual In-line Memory Module) te installeren. Wanneer u extra geheugen installeert, worden zowel de kopieer- als de afdrukprestaties verbeterd. Hoeveel gegevens u kunt scannen en sorteren met het standaard aanwezige geheugen en met optioneel extra geheugen wordt aangegeven in de onderstaande tabel.

Klik hier voor het toevoegen van geheugen.

De getallen in de onderstaande tabel geven het aantal pagina's aan dat in het geheugen kan worden opgeslagen tijdens het scannen, en dat vervolgens kan worden afgedrukt. Als u het geheugen van het apparaat niet hebt uitgebreid, kunt u maximaal twintig pagina's scannen en gesorteerd afdrukken. (Bijvoorbeeld: 2 kopieën van een rapport van 10 pagina's of 5 kopieën van een rapport van 4 pagina's.) Met pagina's worden echte tekstpagina's bedoeld en niet de vellen papier. Documenten die met de modus 2 op 1 worden afgedrukt, bevatten twee pagina's tekst op elke bedrukte zijde van het papier.

0 (geen optioneel geheugen) 32 MB 64 MB 128 MB 256 MB 512 MB
Enkelzijdig -> enkelzijdig 20 64 106 115 115 115
Enkelzijdig -> dubbelzijdig (liggend (landschap)) 6 18 32 60 114 114
Enkelzijdig -> dubbelzijdig (staand (portret)) 20 64 106 114 114 114
Dubbelzijdig -> enkelzijdig (liggend (landschap)) 7 19 33 60 114 115
Dubbelzijdig -> enkelzijdig (staand (portret)) 20 64 106 115 115 115
Dubbelzijdig -> dubbelzijdig 6 18 32 60 114 114

Voor het kopiëren en sorteren van de hoeveelheid gegevens die overeenkomt met de pagina's in de kolom voor 256 MB en die voor 512 MB, moet u de meest recente firmware voor het Brother-apparaat downloaden uit het downloadgedeelte. Klik op de tab "Downloads" bovenaan op deze pagina.

Als u het testdocument wilt bekijken,
klikt u hier. (sortcopy.pdf: 2,65 MB)

Verwante modellen

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW