DCP-9270CDN

Aanmelden als gebruiker met beperkte rechten wanneer de functie Beveiligd functieslot is ingeschakeld

Volg de onderstaande stappen om heen en weer te schakelen tussen geregistreerde beperkte gebruikers of de openbare modus wanneer de functie Beveiligd functieslot is ingeschakeld.

Omschakelen naar beperkte gebruikers:
*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Houd de pijl naar links ingedrukt en druk op Beveilig.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om uw gebruikersnaam te kiezen. Druk op OK.
  3. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in. Druk op OK.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op Openbaar of xxxxx (xxxxx is de gebruikersnaam).
  2. Druk op Wijzig Gebruiker.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om uw gebruikersnaam weer te geven. Druk op uw gebruikersnaam.
  4. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in. Druk op OK.

Omschakelen naar de openbare modus:
Nadat het apparaat is gebruikt door een beperkte gebruiker, keert het apparaat terug naar de openbare stand (na twee minuten).

U kunt de modus voor beperkte gebruikers ook verlaten door de volgende stappen te volgen.
*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op de knop van de huidige modus.
  2. Ga naar Openbaar? wordt weergegeven op het display.
  3. Druk op 1 om Ja te selecteren.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op xxxxx (xxxxx is de gebruikersnaam).
  2. Druk op Ga naar Openb..

Verwante modellen

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN