MFC-8460N

Hoe kan ik inloggen als gebruiker met beperkte bevoegdheid wanneer de Beveiligings Functie Slot aan staat?

U kan als gebruiker met beperkte bevoegdheid inloggen door de menu toets of de sneltoets te gebruiken.

Noot:
 Voor MFC-8460N/MFC-8860DN gebruikers:

Om in te kunnen loggen met gebruik van de sneltoets moet uw Brother machine de vereiste firmware versie hebben.
Om te verifiëren welke versie u heeft volgt u de onderstaande handelingen:

1. Druk de toetsen "*" en "#"  gelijktijdig in.
  2. In het display verschijnt de firmware versie in de linker hoek.
  3. De letter die op de eerste of tweede positie van links staat geeft de versie van de machine aan.

Als uw firmware versie op het display een "A", "B", "C" of "D" is, dan is een firmware update aan te raden.
Klik hier om de firmware update tool te downloaden.

Inloggen bij gebruik van de sneltoets:

1. Druk de Shift en de Secure gelijktijdig in.
  2. Druk op omhoog of naar beneden door de pijltjes toets te gebruiken en selecteer de geregistreerde naam van de gebruiker en druk op OK.
  3. Toets uw viercijferig wachtwoord in. Druk op OK.
  4. Druk Stop/Eindigen.

Inloggen door de menu toetsen te gebruiken:

1. Druk op Menu, 1, 9, 2.
  2. Druk omhoog of naar beneden door de pijltjes toets te gebruiken om WijzigGebruiker te selecteren. Druk op OK.
  3. Druk omhoog of naar beneden door de pijltjes toets te gebruiken en selecteer de naam van de gebruiker om in te loggen. Druk op OK.
  4. Toets uw viercijferig beheerderswachtwoord in. Druk op OK.
  5. Druk Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-8460N, MFC-8860DN