MFC-J6520DW

Mijn Brother-apparaat heeft geen stroom.

Als u uw Brother-apparaat niet kunt inschakelen door de aan/uit-knop op het bedieningspaneel van het apparaat ingedrukt te houden, doet u het volgende:

1. Controleer of het apparaat in de slaapstand staat.
  2. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  3. Probeer de stroomtoevoer naar het apparaat te herstellen.

1.  Controleer of het apparaat in de slaapstand staat.

Wanneer het Brother-apparaat gedurende een bepaalde periode niet wordt gebruikt, wordt de slaapstand geactiveerd en blijft het display (hierna LCD genoemd) op het bedieningspaneel leeg.

• Als u op het LCD-scherm drukt, moet deze oplichten en de datum en tijd weergeven.
  • Als het LCD-scherm leeg blijft, is uw Brother-apparaat niet ingeschakeld. Ga naar de volgende stap.

2. Controleer het netsnoer en het stopcontact.

Indien het LCD-scherm leeg is, zelfs nadat u erop hebt gedrukt:

• Zorg ervoor dat het netsnoer van het apparaat rechtstreeks op het stopcontact is aangesloten  en dat er geen overspanningsbeveiligers of stroomschakelaars worden gebruikt.
  • Zorg ervoor dat de het stopcontact werkt. Koppel uw apparaat los en probeer een ander apparaat rechtstreeks op hetzelfde stopcontact aan te sluiten. Als dat apparaat niet werkt, sluit u het Brother-apparaat aan op een ander werkend stopcontact.
  • Zorg ervoor dat alle schakelaars op AAN staan.
  • Probeer een ander netsnoer (indien beschikbaar).

Als u het apparaat nog steeds niet kunt inschakelen, gaat u verder met de volgende stap.

3. Probeer de stroomtoevoer naar het apparaat te herstellen

Probeer de volgende methode om de stroom naar het  Brother-apparaat te herstellen:

3.1 Methode 1
  1. Verwijder het netsnoer minstens 30 seconden.
  2. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en plaats het netsnoer terug in het Brother-apparaat.
  3. Laat de AAN/UIT-knop niet los tot het apparaat volledig is ingeschakeld of na 15 seconden.
  4. Indien nodig herhaal maximaal 3 keer deze procedure.
3.2 methode 2
  1. Verwijder het netsnoer minstens 30 seconden.
  2. Verwijder het vastgelopen papier uit het Brother-apparaat
  3. Sluit het netsnoer opnieuw aan en schakel vervolgens het apparaat in.
  4. Wanneer het apparaat volledig is ingeschakeld, plaatst u de papierlade terug in het apparaat.

Als u het apparaat nog steeds niet kunt inschakelen, kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice via 'Contact'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J4110DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW