Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9420CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik maak gebruik van Mac OS® X 10.4. Als ik een document vanaf mijn computer afdruk dan geeft de Brother machine niet het gekozen aantal kopieën. Wat kan ik doen?

Dit probleem kan worden verholpen door de laatste printerdriver te installeren. Volg onderstaande stappen om de driver update te downloaden en te installeren:

Klik hier om de update driver naar uw vaste schijf te downloaden. Dubbelklik op het gedownloade bestand, het installatie schijf icoon verschijnt op uw bureaublad. Deze bevat het icoon "BrotherXXXX.pkg".

Als u het icoon niet ziet kunt u het gedownloade bestand handmatig uitpakken met het schijfhulpprogramma. U vindt het schijfhulpprogramma in /Programma's/Hulpprogramma's.

Kies het "dmg" bestand en klik op het Open icoon. Het installatie schijf icoon verschijnt op uw bureaublad.
  1. Dubbelklik het icoon "BrotherXXXX.pkg".
  2. Volg de instructies.

De Installer zal vragen om een doelvolume, selecteer hier het volume waarop het Mac OS® X 10.4 besturingssysteem geïnstalleerd is.

Voor USB gebruikers:

1. Verbind de USB kabel met uw Macintosh, en daarna met de Brother machine.

Verbind de Brother machine niet met een USB poort op een toetsenbord of een niet gevoede USB hub.

1. Open het hulpprogramma "Printerconfiguratie", deze kan worden gevonden in /Programma's/Hulpprogramma's.
  2. Klik op Voeg toe...
  3. Selecteer "Standaardkiezer".
  4. Selecteer uw Brother machine.
  5. Selecteer "Brother" in de "Druk af via" lijst.
  6. Selecteer de CUPS driver van uw printer model in de "Model" lijst.
  7. De naam van de CUPS driver is "modelnaam + CUPS v1.1".
  8. Klik Voeg toe, de printer zal verschijnen in de lijst van beschikbare printers.
  9. Selecteer Stop Printerconfiguratie in het menu.
  10. De installatie is nu afgerond.

Voor Netwerk gebruikers:

1. Sluit de netwerkkabel aan op de Brother machine en op een vrije poort op uw hub.
  2. Zet de Brother machine aan door de stroomkabel aan te sluiten en de netschakelaar aan te zetten.
  3. Open het hulpprogramma "Printerconfiguratie", deze kan worden gevonden in /Programma's/Hulpprogramma's.
  4. Klik op Voeg toe...
  5. Selecteer "Standaardkiezer".
  6. Selecteer uw Brother machine.
  7. Selecteer "Brother" in de "Druk af via" lijst.
  8. Selecteer de CUPS driver van uw printer model in de "Model" lijst.
  9. De naam van de CUPS driver is "modelnaam + CUPS v1.1".
  10. Klik Voeg toe, de printer zal verschijnen in de lijst van beschikbare printers.
  11. Selecteer Stop Printerconfiguratie in het menu.
  12. De installatie is nu afgerond.

Verwante modellen

MFC-9420CN