HL-5340D

Zwarte puntjes overal op de pagina. (Slechte hechting)

• Open de klep aan de achterzijde en zorg ervoor dat beide blauwe hendels aan de linker- en rechterkant omhoog staan.
  • Kies Tonerhechting verbeteren in de printerdriver.

Als de onderstaande selectie onvoldoende verbetering oplevert, selecteert u Dikker papier bij de instellingen voor Soort papier.

[Windows PCL-driver]

1. Klik op het tabblad Geavanceerd en vervolgens op de knop Overige afdrukopties....

2. Klik op Uitvoer verbeteren en schakel vervolgens Tonerhechting verbeteren in.

[Windows PS-driver]

1. Klik op Geavanceerd... .

2. Kies Tonerhechting verbeteren bij Uitvoer verbeteren.

[Macintosh-driver]

1. Klik op het tabblad Geavanceerd in Printerinstellingen.
    2. Klik op Uitvoer verbeteren en kies vervolgens Tonerhechting verbeteren.

Verwante modellen

HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5380DN