HL-S7000DN

Papier wordt verkeerd ingevoerd.

Probeer het onderstaande om dit probleem op te lossen.

• Leg een nieuwe stapel papier in de papierlade als die leeg is.

• Leg eventueel papier dat al in de lade lag, goed recht. Haal een eventuele krul eruit. Soms is het verstandig om de stapel papier om te draaien en zo terug te leggen in de papierlade.

• Leg minder papier in de papierlade en probeer het opnieuw.

• Controleer of de papierlade volledig in het apparaat is geplaatst.

• Kijk of een foutmelding wordt weergegeven (op het display of met de lampjes). Raadpleeg zo nodig de veelgestelde vragen en probleemoplossing voor meer informatie over die fout.

• Controleer de instelling bij Papierbron in de printerdriver. Als 'Handmatig' is gekozen bij 'Eerste pagina', wijzig dit dan in 'Automatisch' of 'Lade 1'.

afbeelding

• Reinig de scheidingsrol en de invoerrol aan de hand van de onderstaande instructies:

1. Schakel het apparaat uit.

2. Trek de interfacekabels uit het apparaat en trek de stekker uit het stopcontact.

3. Trek de papierlade voorzichtig zo ver mogelijk naar buiten. Til de lade nu aan de voorkant iets op en trek de lade vervolgens uit het apparaat.

4. Maak een pluisvrije doek nat met lauw water, wring de doek goed uit en veeg al het stof van de scheidingsrol (1) van de papierlade.

afbeelding
    5. Veeg al het stof van de twee papierinvoerrollen (1) binnen in het apparaat.

afbeelding
    6. Plaats de papierlade terug in het apparaat.

7. Trek zoals weergegeven aan de hendel (1) om het deksel te openen en open het deksel.

afbeelding
    8. Open de multifunctionele lade (MP-lade) en laat deze voorzichtig zakken.

afbeelding
    9. Open het binnenste frontdeksel.

afbeelding
    10. Veeg al het stof van de papierinvoerrol (1) binnen in het apparaat.

11. Sluit het binnenste frontdeksel.

12. Sluit de multifunctionele lade.

13. Sluit de klep aan de bovenzijde.

14. Steek eerst de stekker van het apparaat weer in het stopcontact en sluit vervolgens de interfacekabels opnieuw aan.

15. Schakel het apparaat in.

Verwante modellen

HL-S7000DN