FAX-2845

Een elektronisch voorblad instellen in mijn Brother-apparaat

U kunt het Brother-apparaat zo instellen dat een voorblad wordt meegestuurd met de faxberichten die u verzendt. Dit voorblad bevat de stations-ID en, afhankelijk van de situatie, een opmerking en het aantal pagina's dat u faxt. Als u faxt naar een eentoets-/directkiesnummer of een snelkiesnummer, dan wordt op het voorblad de naam van de bestemming vermeld (mits opgeslagen bij het nummer).

U moet de stations-ID van het Brother-apparaat invoeren, voordat u de functie voor een elektronisch voorblad kunt gebruiken.

Klik hier om weer te geven hoe u de stations-ID programmeert.

U kunt een van de drie voorgedefinieerde boodschappen toevoegen aan het voorblad, maar u kunt ook uw eigen tekst invoeren.

Klik hier voor het opstellen van uw eigen tekst.

De voorgedefinieerde opmerkingen zijn:

1. Geen opmerking
  2. Bellen a.u.b.
  3. Belangrijk
  4. Vertrouwelijk

Verder kunt u instellen of een voorblad moet worden meegestuurd met elke fax die u verzendt of alleen met de volgende fax.

Uw eigen tekst opstellen:

Volg de aanwijzingen hierna om uw eigen tekst op te stellen.

1. Zorg ervoor dat de faxmodus (FAX) actief is.

2. Druk op Menu.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te kiezen. Druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Verzendmenu te kiezen. Druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Voorblad Opm. te kiezen. Druk op OK.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om 5 of 6 te kiezen en uw eigen opmerking op te slaan. Druk op OK.

7. Voer met de cijfertoetsen uw eigen opmerking in. Druk op OK.

Alleen met het volgende faxbericht een elektronisch voorblad meefaxen:

U kunt het Brother-apparaat zo instellen dat een voorblad wordt meegestuurd met alleen de volgende fax die u verzendt.

Volg de aanwijzingen hierna om in te stellen dat een voorblad wordt meegestuurd met alleen de volgende fax die u verzendt.

1. Zorg ervoor dat de faxmodus (FAX) actief is.

2. Plaats het document dat u wilt faxen met de bedrukte zijde naar beneden in de automatische documentinvoer.

3. Druk op Menu.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te kiezen. Druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Verzendmenu te kiezen. Druk op OK.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Voorblad inst. te kiezen. Druk op OK.

7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volgende Fax:Aan te kiezen. Druk op OK.

8. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een opmerking te kiezen. Druk op OK.

9. Voer in twee cijfers het aantal pagina's in dat u faxt. Druk op OK.
    U drukt bijvoorbeeld op 0, 2 voor 2 pagina's en op 0, 0 om het aantal pagina's leeg te laten. Als u een fout maakt, drukt u op de pijl naar links of Clear (Wis) om terug te keren en het aantal pagina's opnieuw op te geven.

Een elektronisch voorblad meefaxen met elke fax:

U kunt het Brother-apparaat zo instellen dat een voorblad wordt meegestuurd met elke fax die u verzendt.

Volg de aanwijzingen hierna om in te stellen dat een voorblad wordt meegestuurd met alle faxen die u verzendt.

1. Zorg ervoor dat de faxmodus (FAX) actief is.

2. Druk op Menu.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te kiezen. Druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Verzendmenu te kiezen. Druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Voorblad inst. te kiezen. Druk op OK.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Aan te kiezen. Druk op OK.

7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een opmerking te kiezen. Druk op OK.

Een leeg voorblad afdrukken:

Als u een voorblad wilt waarop u zelf iets kunt noteren, dan kunt u dat laten afdrukken.

Volg de onderstaande stappen om een voorblad af te drukken.

1. Zorg ervoor dat de faxmodus (Fax) actief is.

2. Druk op Menu.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax te kiezen. Druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Verzendmenu te kiezen. Druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Voorblad inst. te kiezen. Druk op OK.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Print voorbeeld te kiezen.

7. Druk op Start.
    Het voorblad wordt afgedrukt. Vervolgens kunt u daar zelfs iets op noteren. Voeg het blad vervolgens gewoon toe aan de rest van de pagina's die u wilt faxen.

8. Druk op Stop/Eindigen.

Verwante modellen

FAX-2840, FAX-2845