MFC-9320CW

Een elektronisch voorblad instellen in mijn Brother-apparaat

U kunt het Brother-apparaat zo instellen dat een voorblad wordt meegestuurd met de faxberichten die u verzendt. Dit voorblad bevat de stations-ID en, afhankelijk van de situatie, het aantal pagina's dat u faxt. Als u faxt naar een eentoets-/directkiesnummer of een snelkiesnummer, dan wordt op het voorblad de naam van de bestemming vermeld (mits opgeslagen bij het nummer).

U kunt een van de drie voorgedefinieerde boodschappen toevoegen aan het voorblad, maar u kunt ook uw eigen tekst invoeren.

Verder kunt u instellen of een voorblad moet worden meegestuurd met elke fax die u verzendt of alleen met de volgende fax.

U moet de stations-ID van het Brother-apparaat invoeren, voordat u de functie voor een elektronisch voorblad kunt gebruiken.

• Ga naar deel 1 als u een elektronisch voorblad wilt meefaxen met alle faxberichten.

• Ga naar deel 2 als u een elektronisch voorblad wilt meefaxen met het volgende faxbericht.

• Ga naar deel 3 als u een voorblad wilt afdrukken waarop u zelf iets kunt noteren en dat u vervolgens bij uw fax doet.

• Ga naar deel 4 als u uw eigen tekst wilt invoeren voor gebruik op het elektronische voorblad.

Deel 1: een elektronisch voorblad meefaxen met elke fax

U kunt het Brother-apparaat zo instellen dat een voorblad wordt meegestuurd met elke fax die u verzendt. Het aantal pagina's van de fax wordt niet weergegeven op het voorblad.

U moet de stations-ID van het Brother-apparaat invoeren, voordat u de functie voor een elektronisch voorblad kunt gebruiken.

Ga als volgt te werk om een voorblad mee te faxen met alle faxberichten:

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op Menu en kies Fax => Verzendmenu => Voorblad inst..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Aan te kiezen.

4. Druk op de knop OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een opmerking te kiezen voor gebruik op het voorblad.

U kunt kiezen uit de volgende boodschappen:

1. Opmerking uit (geen boodschap)

2. Bellen a.u.b.

3. Belangrijk

4. Vertrouwelijk

5. (Door gebruiker gedefinieerd)

6. (Door gebruiker gedefinieerd)
Ga naar deel 4 als u uw eigen tekst wilt invoeren.
  1. Druk op de knop OK.

Deel 2: alleen met het volgende faxbericht een elektronisch voorblad meefaxen

U kunt het Brother-apparaat zo instellen dat een voorblad wordt meegestuurd met alleen de volgende fax die u verzendt.

U moet de stations-ID van het Brother-apparaat invoeren, voordat u de functie voor een elektronisch voorblad kunt gebruiken.

Ga als volgt te werk om alleen met het volgende faxbericht een voorblad mee te faxen:

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Plaats het document dat u wilt faxen met de bedrukte zijde naar boven in de automatische documentinvoer.

• Plaats het document dat u wilt faxen met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat.

3. Druk op Menu en kies Fax => Verzendmenu => Voorblad inst..

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volgende Fax:Aan te kiezen.

5. Druk op de knop OK.

6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een opmerking te kiezen voor gebruik op het voorblad.

U kunt kiezen uit de volgende boodschappen:

1. Opmerking uit (geen boodschap)

2. Bellen a.u.b.

3. Belangrijk

4. Vertrouwelijk

5. (Door gebruiker gedefinieerd)

6. (Door gebruiker gedefinieerd)
Ga naar deel 4 als u uw eigen tekst wilt invoeren.
  1. Druk op de knop OK.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

Voer met de cijfertoetsen het aantal pagina's in dat u faxt.

Druk bijvoorbeeld op 0, 2 als u twee pagina's faxt.

• Als u een fout maakt, drukt u op de pijl naar links om terug te keren en uw invoer te corrigeren.

• Druk op 0, 0 als u niet wilt dat het aantal pagina's van de fax wordt weergegeven op het voorblad.

3. Druk op de knop OK.

Deel 3: een afgedrukt voorblad gebruiken

Als u een voorblad wilt waarop u zelf iets kunt noteren, dan kunt u dat laten afdrukken.

Ga als volgt te werk om een voorblad af te drukken:

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op Menu en kies Fax => Verzendmenu => Voorblad inst..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Print voorbeeld te kiezen.

4. Druk op de knop OK.

5. Druk op de knop Start, of Zwart (Mono) Start toets.

Het voorblad wordt afgedrukt. Vervolgens kunt u daar zelfs iets op noteren. Voeg het blad vervolgens gewoon toe aan de rest van de pagina's die u wilt faxen.

6. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Deel 4: eigen tekst invoeren

Ga als volgt te werk als u tekst wilt invoeren voor uw voorblad:

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Druk op Menu en kies Fax => Verzendmenu => Voorblad Opm..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een van de volgende berichten te kiezen:

1. (Door gebruiker gedefinieerd)

2. (Door gebruiker gedefinieerd)

4. Druk op de knop OK.

5. Voer met de cijfertoetsen uw boodschap in.

6. Druk op de knop OK.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-9120CN, MFC-9320CW