Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-3240C

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik werk met Windows®. De functie voor scannen via het netwerk heeft altijd gewerkt, maar werkt niet meer nadat ik het stuurprogramma heb geïnstalleerd. Wat kan ik doen?

Als u eerder wel kon scannen via het netwerk, maar nu niet meer, volgt u de onderstaande instructies om het probleem op te lossen.

1. Open het Configuratiescherm.
    *Voor gebruikers van Windows® XP
     Met Klassieke weergave:
     Klik op Start -> Instellingen -> Configuratiescherm.

Met Categorieweergave:
     Klik op Start -> Configuratiescherm.

*Voor gebruikers van Windows® 98/98SE/Me/2000
     Klik op Start -> Instellingen -> Configuratiescherm.

2. Dubbelklik op Scanners en camera's.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het scannerpictogram van uw modelnaam en selecteer Eigenschappen.
  4. Klik op het tabblad Netwerkinstelling en klik vervolgens op de knop Bladeren.

1. Zoek uw modelnaam op in de lijst. Selecteer deze en klik op OK.

1. Klik op OK om af te sluiten.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-540CN, DCP-750CW, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5460CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-660CN, MFC-845CW