MFC-J497DW

Een fax doorsturen naar een ander faxapparaat wanneer mijn apparaat een mechanisch probleem heeft.

U kunt faxberichten in het geheugen van uw apparaat overbrengen als een van de volgende berichten op het display van het apparaat wordt weergegeven (hierna LCD genoemd):

• Reinig. onmog. XX (Reinigen onmogelijk XX)
  • Init.onmog. XX (Initialiseren onmogelijk XX)
  • Afdruk. Onmog. XX (Afdrukken Onmogelijk XX)
  • Scan Onmog. XX  (Scannen Onmogelijk XX)
  1. Druk op Stop/Eindigen om de fout tijdelijk te onderbreken.
  2. Druk op Instellingen en selecteer Service > Data Transfer > Fax Transfer.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als op het LCD-scherm wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat aanwezig.
      Druk op Right key, en druk vervolgens op Stop/Eindigen.
    • Voer het faxnummer in van het apparaat waarnaar de faxen moeten worden verzonden.
  4. Druk op Zwart (Mono) Start.
  • Als u uw Stations-ID nog niet hebt ingesteld, kunt u de faxoverbrengingsstand niet gebruiken.
    > Klik hier om weer te geven hoe u de Stations-ID instelt.
  • Het faxjournaal overbrengen naar een andere faxapparaat.
    Druk op Instellingen en selecteer Service => Data Transfer => Report Trans. in STAP 2.

Verwante modellen

MFC-J491DW, MFC-J497DW