HL-5440D

Pagina met printerinstellingen afdrukken.

Volg de onderstaande stappen om een pagina met printerinstellingen af te drukken.

Bedieningspaneel:

1. Zorg ervoor dat het frontdeksel dicht is en dat de stekker in het stopcontact zit.
  2. Schakel het apparaat in en wacht tot het apparaat Gereed aangeeft.
  3. Druk nu binnen twee seconden driemaal op de knop Go. Er wordt nu een pagina met de huidige instellingen afgedrukt.

Met de printerdriver (alleen voor Windows-gebruikers):

1. Open het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken.
    Zie de instructies voor het wijzigen van de printerdriverinstellingen (voor Windows).

2. Klik op het tabblad Normaal en vervolgens op Ondersteuning.

Op Ondersteuning klikken

3. Klik op Instellingen afdrukken.

Op Instellingen afdrukken klikken

Verwante modellen

HL-5440D, HL-5450DNT