MFC-J6959DW

Printer vast, Papierstoring of Storing bij snijder

Controleer de onderstaande stappen om de foutmelding Printer vast of Papierstoring of Storing bij snijder te wissen.

Voor modellen met een FAX functie:
Voordat u de stekker uit het stopcontact trekt, kunt u de faxberichten uit het geheugen overbrengen naar uw computer of een ander faxapparaat zodat u geen belangrijke berichten hoeft te verliezen.

Situatie 1: Het papier is vastgelopen in het apparaat.

Verwijder het vastgelopen papier voorzichtig uit het apparaat.

> Klik hier om te zien hoe het vastgelopen papier uit de voorkant van het apparaat verwijderd kan worden.
> Klik hier om te zien hoe het vastgelopen papier uit de achterkant van het apparaat verwijderd kan worden.

> Klik hier om te zien hoe u de vastgelopen Papierrol uit de achterkant van het apparaat kunt verwijderen.

> Klik hier om te zien hoe u de vastgelopen Papierrol aan de binnenkant en aan de achterkant van het apparaat kunt verwijderen.

Wanneer er een herhaalde papierstoring is, probeer dan een andere handeling om het papier te verwijderen.

> Klik hier om weer te geven hoe u papiersnippers kunt verwijderen.

Situatie 2: Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het juiste papierformaat staan.

Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het juiste papierformaat staan.

Situatie 3: De papierlade is niet juist geplaatst

Controleer of de papierlade volledig in het apparaat is geplaatst.

> Klik hier om te zien hoe het vastgelopen papier uit de voorkant van het apparaat verwijderd kan worden.

> Klik hier om te zien hoe u de de vastgelopen Papierrol aan de binnenkant en aan de voorkant van het apparaat kunt verhelpen.

Situatie 4: Er zit papierstof op de papierinvoerrol

Maak de papierinvoerrol schoon.

> Klik hier om weer te geven hoe u de papierinvoerrollen reinigt.

Situatie 5: De invoerrand van de Papierrol is gekruld.

Maak de invoerrand plat en plaats de Papierrol in Lade #2.

Situatie 6: De Papierrolsnijder is vastgelopen of kan niet terugkeren naar de uitgangspositie.

Verhelp de storing bij snijder.

> Klik hier om te zien hoe u de storing bij snijder aan de binnenkant en aan de achterkant van het apparaat kunt verhelpen. (Storing aan snijder 01/02)

> Klik hier om te zien hoe de storing aan snijder aan de achterkant van het apparaat kunt verhelpen. (Storing aan snijder 03/04)

Verwante modellen

MFC-J6959DW