Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9160

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe verwijder ik het foutbericht "PAPIERSTORING"?

Koppel eerst, om veiligheidsredenen, het netsnoer los en verwijder de telefoonlijn. Voer vervolgens deze instructies uit afhankelijk van de locatie van de papierstoring.

Trek het vastgelopen papier niet met kracht uit de papierlade omdat anders het apparaat beschadigd kan raken of toner op de volgende afgedrukte pagina's terecht kan komen. Na gebruik van het apparaat zijn sommige interne onderdelen buitengewoon HEET! Als u de bovenklep van het apparaat opent, mag u nooit de gearceerde onderdelen in de volgende afbeelding aanraken.

Papier is vastgelopen in de multifunctionele velleninvoer

1. Duw de paarse papierhendel (aan de rechterkant van de multifunctionele velleninvoer) omlaag en trek het vastgelopen papier omhoog en uit de invoer.

2. Open de scannerklep door de hendel onder het bedieningspaneel naar u toe te trekken en de klep omhoog te tillen. Zorg ervoor dat de klep volledig open staat. Controleer of er nog papier in de papierbaan is achtergebleven.

3. Sluit de scannerklep.

4. Verwijder het papier uit de multifunctionele velleninvoer. Stel de geleiders in de velleninvoer af op het formaat van het papier dat u gebruikt. Waaier het papier goed uit en druk de papierhendel omlaag. Laad het papier (met de hendel omlaag). Controleer of de te bedrukken zijde in de richting van het faxapparaat wijst en dat het papierniveau niet boven de papiermarkering uitkomt. De invoer kan maximaal 200 vellen papier (20 lb) of maximaal 10 enveloppen bevatten.

5. Zet het apparaat opnieuw AAN.

Papier is vastgelopen in de buurt van de drumeenheid of in de fusereenheid

1. Open de scannerklep door de hendel onder het bedieningspaneel naar u toe te trekken en de klep omhoog te tillen. Zorg ervoor dat de klep volledig open staat.

2. Verwijder de drumeenheid.

3. Trek het vastgelopen papier voorzichtig naar buiten.

4. Plaats de drumeenheid terug.

5. Sluit de bovenklep.

Als het papier blijft vastlopen in de eenheid, neemt u contact op met de klantenservice.
<Verenigde Staten>
Als uw apparaat nog onder de garantie valt, klikt u hier om een geautoriseerd servicecentrum van Brother bij u in de buurt te zoeken of klikt u hier voor contactinformatie over het dichtstbijzijnde klantenservicecentrum van Brother.
Als de garantietermijn al is verstreken, gebruikt u de koppeling om een geautoriseerd servicecentrum van Brother bij u in de buurt te zoeken.

<Canada>
Klik hier voor telefoonnummers van de klantenservice van Brother voor assistentie in Canada.

<Latijns-Amerika>
Klik hier voor telefoonnummers van de klantenservice van Brother voor assistentie in Latijns-Amerika

<Europa>
Klik hier voor telefoonnummers van de klantenservice van Brother voor assistentie in Europa.

<Azië/Oceanië>
Klik hier voor telefoonnummers van de klantenservice van Brother voor assistentie in Azië/Oceanië.

Verwante modellen

MFC-9160, MFC-9180