MFC-640CW

Ik stel met de hand het IP-adres van het Brother-apparaat in op het bedieningspaneel. Ik bevestig de instellingen en selecteer de optie "Factory Reset" om de instellingen door te voeren. Het Brother-apparaat wordt correct gereset. Maar wanneer ik nu een configuratiepagina afdruk, dan zie ik dat een ander IP-adres wordt gebruikt dan het adres dat ik heb ingevoerd. Het adres dat wordt gebruikt is toegewezen met DHCP of APIPA. Hoe komt dit?

Standaard is het Brother-apparaat geconfigureerd voor automatische instellingen. Als u met de hand een IP-adres opgeeft, dan staat het apparaat nog steeds in de automatische stand.
Na de reset van het Brother-apparaat worden nog steeds de automatische instellingen gebruikt. Uw handmatige IP-adres wordt genegeerd. Als u handmatig een IP-adres wilt configureren, moet u de "IP-configuratie" op "Statisch" zetten. Hiermee worden vaste instellingen in plaats van automatische gebruikt.

Verwante modellen

DCP-340CW, MFC-640CW