FAX-1360

Hoe krijg ik deze melding van het display: Zwarte inkt op?

Brother raadt de klant aan om geen merkloze inkt te gebruiken en de Brother-inktcartridges niet bij te vullen. Het gebruik van verbruiksartikelen die niet van Brother afkomstig zijn, kan de prestaties van de hardware, de afdrukkwaliteit en de betrouwbaarheid van het apparaat nadelig beïnvloeden. De originele inkt van Brother is zo samengesteld dat vlekken en verstopping van de printkop worden voorkomen. De beperkte garantie van Brother is niet van toepassing op problemen die het gevolg zijn van het gebruik van niet-originele inkt en/of cartridges.

Het bericht dat de zwarte inkt op is verschijnt als de inktcartridge leeg is. Het apparaat voert geen enkele afdruktaak meer uit. Zolang er geheugen vrij is, worden faxen ontvangen en opgeslagen in het geheugen. U moet de lege cartridge vervangen om dit bericht te laten verdwijnen. Alle in het geheugen ontvangen faxen worden automatisch afgedrukt zodra de cartridge is vervangen. Klik hier voor het vervangen van de inktcartridge.

Als u ook na het vervangen van de inktcartridge de melding blijft krijgen dat de zwarte inkt op is, klik dan hier voor meer informatie.

Om de afdrukkwaliteit te waarborgen wordt de printkop regelmatig gereinigd. U kunt de printkop eventueel zelf reinigen door op de knop Inkt te drukken en Reinigen te selecteren. Hierbij wordt een zekere hoeveelheid inkt verbruikt.

Verwante modellen

FAX-1360, FAX-1460, FAX-1560