DCP-315CN

Hoe verwijder ik de "INKT LEEG" boodschap?

Deze "INKT LEEG" melding verchijnt indien er één of meerdere cartridges leeg zijn. Vervang de lege cartridges om deze melding te wissen.

Klik hier  voor meer informatie indien de melding "INKT LEEG" blijft na het vervangen van de cartridges.

De DCP stopt alle printfuncties (zoals copies, faxen en pc printopdrachten) tot deze "INKT LEEG" melding blijft.

Klik hier  voor instructies betreffende het vervangen van de inkt cartridges.

De machiene zal af en toe de printkop reinigen om de hoogste printkwaliteit te behouden.Wanneer nodig, kunt U zelf de printkop reinigen door middel van de Ink of  Ink Management toetsen .Selecteer  "reinigen" . Deze printkop reiniging ("cleaning") verbruikt een hoeveelheid inkt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW