MFC-J4340DW(E)

Een fax in het geheugen van het apparaat afdrukken

• Deze functie is alleen beschikbaar voor zwart-wit faxen.
  • Nadat u de fax hebt afgedrukt, wordt deze uit het geheugen verwijderd.

MFC-J4340DW

Als u [PC-Fax ontv.] inschakelt, worden faxen in het geheugen van het apparaat ontvangen en zelfs opgeslagen wanneer uw pc is uitgeschakeld.
  1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Fax afdrukken (Print fax)]. Druk op OK.
  3. Druk op image.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

Als u [Fax Opslaan] selecteert, kunt u alle faxen in het geheugen afdrukken.
  1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Fax afdrukken (Print fax)].
    image

U kunt de faxen uit het geheugen ook afdrukken door op [Opgesl. faxen] op het touchscreen drukken.

2. Druk op [Ja].

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)