HL-5450DNT

Ik kan met mijn webbrowser geen verbinding maken met de afdrukserver.

Controleer het volgende:

1. Als het niet lukt om verbinding met de afdrukserver te maken met de webbrowser, moet u de proxyinstellingen van de browser controleren. Kijk bij de instellingen voor de uitzonderingen en voer zo nodig het IP-adres van de afdrukserver in. Zo zorgt u ervoor dat uw computer niet telkens verbinding met uw internetaanbieder of proxyserver maakt wanneer u de afdrukserver wilt bekijken.

2. Gebruik ook een goede webbrowser. Wij raden Windows Internet Explorer® 7.0/8.0 of Firefox® 3.6 aan voor Windows en Safari® 4.0/5.0 voor Macintosh. Welke browser u ook gebruikt, zorg er in ieder geval voor dat JavaScript en cookies zijn ingeschakeld. Als u een andere webbrowser gebruikt, zorg er dan voor dat die compatibel is met HTTP 1.0 en HTTP 1.1.

Verwante modellen

HL-5440D, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT