MFC-J6910DW

Geheugen vol

Deze melding komt in verschillende gevallen op het display. Bekijk de oplossing die van toepassing is op uw situatie.

• Oorzaak 1: geheugen van apparaat is vol.

Druk op Stop/Eindigen en wacht totdat de andere lopende taken klaar zijn. Probeer het vervolgens opnieuw.

Als Geheugen vol wordt weergegeven tijdens het scannen van een document, druk dan op Stop/Eindigen om te annuleren of Mono Start om de gescande pagina's te verzenden.
    Als meer dan één pagina is gescand, drukt u op Mono Start om het deel te verzenden dat in het geheugen zit.

• Oorzaak 2: faxgeheugen is vol.

Wis de gegevens uit het geheugen. Om geheugen te winnen kunt u Geheugenontv. uitschakelen.

Alle faxberichten uit de lijst verwijderen (voor Faxvoorbeeld)

1. Druk op Faxvoorbeeld en kies Meer (voor modellen met een aanraakscherm) => Alles wissen.

2. Als u op 1 of Ja drukt (voor modellen met een aanraakscherm), worden de faxberichten uit het geheugen gewist.

Geheugenontv. uitschakelen

1. Druk op Menu en kies Fax => Ontvangstmenu => Geheugenontv. => Uit.

2. Als er nog faxen in het geheugen staan op het moment dat u het ontvangen in het geheugen uitschakelt, krijgt u op het display een van de volgende vragen:

Tot. print fax?

Wis alle faxen?

Als u op 1 of Ja (voor modellen met een aanraakscherm) drukt, worden de faxberichten uit het geheugen gewist of afgedrukt, voordat de instelling wordt gewijzigd. Als er van een faxbericht al een kopie is afgedrukt, dan wordt dit niet nog een keer gedaan.

• Oorzaak 3: onvoldoende geheugen vrij op de door u gebruikte geheugenkaart of USB-stick voor het scannen van het document.

Verwijder overbodige bestanden van de geheugenkaart of USB-stick om ruimte vrij te maken en probeer het vervolgens opnieuw.

Verwante modellen

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J825DW